A są już pierwsze zdjęcia OII FL?
Octavia II silniki/skrzynie biegów w MY2009 (po FL) i MY2010
Zwiń
X
-
cos takiego mozna znaleźć:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
wbrew temu co sie wydaje, nie jest to takie prosteZamieszczone przez stysiekto nie lepiej pojechać do dobrej firmy car-audio i sobie przerobić ???Zamieszczone przez arturv3Jak octavia 3 generacji nie będzie miała głośników w normalnym miejscu to zmieniam firmę.
prezentowane m.in. na forum rozwiązania tego problemu były raczej połowiczne - głośnik był mocowany do tapicerki;
hałasliwy kolega który planował zamkniete komory jakoś nie chce pokazac swoich dokonan;
a sam z coraz większą niecierpliwością czekam co CAS KP wymyśli u mnie ... 8)With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Tył w combi przypomina A6 (C5) więc jeśli tak by było to było by dobrze (dla mnie) choć co do przodu to dalej zbyt ładny nie jest
[ Dodano: Sob 06 Wrz, 08 12:03 ]
Fajnie by bylo. Gdyby jeszcze cena była taka sama (lub niewiele wyższa) jak AudienceZamieszczone przez shadoMaicroft, to nie navi tylko następca Audience.
Poza tym Octavia coraz bardziej przypomina mi Audi
Tylne światła z tego combi VT to światła Audi A6 (C5). Kierownica prawie taka sama jak w nowych Audi (tyle że zamiast obwudki do okoła jest tylko uśmiech) a konsola sierodkowa też przypomina tą z Audi.
Jeśli więc tak będzie wygladać naprawde to auto to ja jestem na tak
O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Mówisz i maszZamieszczone przez ThundiFajnie by bylo. Gdyby jeszcze cena była taka sama (lub niewiele wyższa) jak AudienceZamieszczone przez shadoMaicroft, to nie navi tylko następca Audience.
Kształt ma identyczny z Audience i Stream. Ale jest o niebo lepsze od obu. No i wreszcie nie będzie problemu z odbiorem stacji FM.
Komentarz
-
Komentarz