A są już pierwsze zdjęcia OII FL?
Octavia II silniki/skrzynie biegów w MY2009 (po FL) i MY2010
Zwiń
X
-
cos takiego mozna znaleźć:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stysiekZamieszczone przez arturv3Jak octavia 3 generacji nie będzie miała głośników w normalnym miejscu to zmieniam firmę.
prezentowane m.in. na forum rozwiązania tego problemu były raczej połowiczne - głośnik był mocowany do tapicerki;
hałasliwy kolega który planował zamkniete komory jakoś nie chce pokazac swoich dokonan;
a sam z coraz większą niecierpliwością czekam co CAS KP wymyśli u mnie ... 8)With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Tył w combi przypomina A6 (C5) więc jeśli tak by było to było by dobrze (dla mnie) choć co do przodu to dalej zbyt ładny nie jest
[ Dodano: Sob 06 Wrz, 08 12:03 ]
Zamieszczone przez shadoMaicroft, to nie navi tylko następca Audience.
Poza tym Octavia coraz bardziej przypomina mi AudiTylne światła z tego combi VT to światła Audi A6 (C5). Kierownica prawie taka sama jak w nowych Audi (tyle że zamiast obwudki do okoła jest tylko uśmiech) a konsola sierodkowa też przypomina tą z Audi.
Jeśli więc tak będzie wygladać naprawde to auto to ja jestem na takO ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThundiZamieszczone przez shadoMaicroft, to nie navi tylko następca Audience.Kształt ma identyczny z Audience i Stream. Ale jest o niebo lepsze od obu. No i wreszcie nie będzie problemu z odbiorem stacji FM.
Komentarz
-
Komentarz