I ja równiez dziekuje za mmiłego spota i do zobaczenia za dwa tygodnie!
Mitsubishi Lancer Sportback
Zwiń
X
-
Mitsubishi Lancer Sportback
Mitsubishi wprowadza właśnie do Polski Lancera w nadwoziu hatchback. Nie trudno się domyślić, że jest to decyzja po części podyktowana poczynaniami odwiecznego rywala tej marki - Subaru. Innym powodem takiego działania może być stanowczy spadek zainteresowania w Europie mniejszymi samochodami typu sedan. Głównie zachodni klienci rozkochali się w poręcznych, ale oferujących sporo przestrzeni hatchbackach, windując słupki sprzedaży modeli z tego rodzaju nadwoziem.
Wiecej ponizej:
Dla mnie rewelka i wyglada znów lepiej niz Subaru like LANOS.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
-
-
Przód auta bardzo mi się podoba, tył...hmm... trochę przyciężkawy, ale cóż walor praktyczny ma dla mnie duże znaczenie :roll: CO najbardziej mi się podoba to cena- 60k za takie auto z silnikiem 1.8 143KM i dobrze wyposażone to naprawdę atrakcyjna oferta! :idea:
Inna sprawa, że wersja diesel z silnikiem VW zupełnie przestrzelona cenowo :| IMOGarret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
:shock: tak, tak znam takich... oczywiscie, a moj znajomy tez siedzi i zawija...
Pomyliles kolego EVO ze zwylkym Lancerem. Ta marka nie jest mi obca i cywilny stary lancer nie dorownuje pod zadnym wzgledem nowemu. To tak jakby porownywac własciwosci jezdne sportowej wersji fabi RS do seryjnej Octavi.byla: Octavia
jest: Inny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76masz Lancerka? i może w diselku? bo potrzebuje opini na temat DID
Komentarz
-
Komentarz