Znakomita opinia o marce Skoda w Rosji

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PIETRO1973
    Ambiente
    • 2008
    • 240

miguello, wiem wiem o co Ci chodzi ASA za dużo $$$... ale może jakieś inne siądą ;] a co powiesz na tą BINNO co dałem w Virtual Tuning ?

Zapata, czytaj w/w . Przyjemność zależna od tunera ...
    - wtryski 100-450zł
    - soft 1000-2000
    Wszystko zależy jak mówię. Mi się udało osiągnąć obie dolne granice i jestem b.zadowolony.

Maru 123, :diabelski_usmiech może tak ..... a może nie 8)
    przed Virusem
    to wina ROGALA
    http://www.bitvisitor.com/?ref=1E884...CkvxK4XMRf7JiA
  • shado
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 5315
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Rosyjski importer Skody zajął trzecie miejsce w badaniu satysfakcji przeprowadzonym wśród dealerów samochodowych przez firmę Ernst&Young. W rankingu Skoda została jednak marką numer 1 w kategorii relacja ceny do wartości.
    Skoda uplasowała się zaraz po markach Land Rover i Audi, wyprzedzając 26 innych marek samochodowych sklasyfikowanych w rankingu. Badanie przeprowadzono po raz pierwszy w historii. Wzięło w nim udział ponad 220 rosyjskich dealerów samochodowych, a jego realizacja zajęła dwa miesiące.

Inicjatorem przedsięwzięcia było Stowarzyszenie Rosyjskich Dealerów Samochodowych. Badanie obejmowało następujące obszary relacji z importerami: sprzedaż nowych aut, serwis posprzedażny, reklama i promocja, relacje finansowe (terminy płatności za nowe auta i części zamienne) oraz komunikacja (skuteczna komunikacja z dealerami i rozpowszechnianie informacji na temat planów marki).
    źródło:
    BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...