Skoda Superb nie tylko limuzyna dla biznesu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mebel
    Ambiente
    • 2005
    • 155

DarekD, właśnie +/- coś takiego.... to jest Jacky ?

cysterniarz, a dzięki jak narazie czekam na hamowanie...póki co nie muszę wiedzieć ile mam, ważne że lepiej się zbiera i jakoś jeździ...

Mam pytanie...jako że idzie do mnie mała paczuszka :diabelski_usmiech obadałem taki temat:

Nie mam narazie $$$ żeby kupować nowych amorów więc pomyślałem nad wymianą wszystkich gumowych elementów...
    I stąd moje pytanie: czy to w linku to są twardsze zamienniki ori elementów ? Utwardzą troche auto ? Jest sens w ogóle to robić ?

Podpowiem że mam nabite 77k km i kiedyś na pewno będzie trzeba to zrobić....tylko czy oby nie za wcześnie?
  • djczas
    RS
    • 2005
    • 9612

Auto, które przyczep się nie boi

Brytyjskie zrzeszenie posiadaczy przyczep kempingowych wybrało idealny samochód do holowania domku na kołach. Ma dwulitrowy silnik, stosunkowo przystępną cenę oraz unikalny system otwierania klapy bagażnika…
    łs, NewsPress/ 2008-09-29 09:00
    Mowa oczywiście o Skodzie Superb, która w razie potrzeby może z eleganckiego sedana zamienić się w praktycznego hatchbacka. Wystarczy tylko jedno naciśnięcie przycisku.

Skoda Super 2.0 TDI pokonała 37 rywali, w tym broniącego tytuł Forda Mondeo Titanium X 2.5 T. Szalę na korzyść czeskiego auta przeważył jego niezwykle korzystny stosunek możliwości do ceny. Posiadacze przyczep kempingowych chwalili także system otwierania bagażnika Twindoor, który ułatwia jego załadunek.

Nie mniej ważna była ponadprzeciętna ilość miejsca w kabinie oraz potencjał silnika 2.0 TDI, który został zestawiony z dobrze zaprojektowaną skrzynią biegów.

za [onet.pl]

Komentarz

• Misiekoctavia
      Elegance
      • 2005
      • 891

A to juz Volvo niejest najlepszym przyjacielem przyczep :?: :diabelski_usmiech

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

Misiekoctavia, no niestety nie

Komentarz

Pracuję...