Andrev3, A skąd Ty będziesz jechał?
Najlepszy Samochód Roku 2009
Zwiń
X
-
Najlepszy Samochód Roku 2009
Jury konkursu na „Najlepszy Samochód Roku 2009” opublikowało właśnie finałową siódemkę modeli, które mają szansę zdobyć to niezwykle prestiżowe wyróżnienie. Wśród nominowanych jest m.in. nowy VW Golf oraz Opel Insignia.
Oto lista siedmiu modeli, które mają szansę zdobyć tytuł „Najlepszy Samochód Roku 2009”:
- Alfa Romeo MiTo
- Citroen C5
- Ford Fiesta
- Opel Insignia
- Renault Megane
- Skoda Superb
- Volkswagen Golf
Zwycięzcę plebiscytu na „Najlepszy Samochód Roku 2009” poznamy już 17 listopada.
Autor: Rafał Żaglewski
źródło:
-
-
Ja powiem tak.
Golf odpada za to, ze jest nudny jak flaki z olejem :twisted:
Fiesta wielce prawdobodobna.
Obstawialbym jest nowe C5. Mi sie bardzo to auto spodobalo, choc niewiem czy czyms wielkim zablyslo.
Jedno wiem napewno. Byle nie Alfa Romeo MiTo.
Hmm, konkurencja ostra, Superb chyba sie nieprzebije, chyba, ze Twin doorem ale to chyba za malo.
Czyli zostaje Fiesta :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez norbi99gdybym mial jakies 20 tysiakow wiecej kupił bym C5 bo jest cudowne ale na o2 nie narzekam i tez jestem zadowolony
po prostu akustyczna rewelacja.
Mialem przyjemnosc sie nim przejechac,potem jak wsiadlem do swojego to przez kilka
kilometrow mialem wrazenie,ze jade dostawczakiem...TDI PD :diabelski_usmiech .
Moim zdaniem moze wygrac.Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Co Golf ma wyjątkowego ,tyle co inne czyli nic. Fajny Golf od czasu IV, dobre silniki i DSG, atrakcyjna cena ,tyle. Co mam polecieć na C5 albo Megane, jeździłem francami- dziękuję. :wink: Wygra pewnie Fiesta bo nowe Fordy lubia ostatnio wygrywać w takich plebiscytach, a ja mam jednego w domu i :klnie: :klnie:
Przecież wiadomo że na Forum Skodowym wygra SuperB więc po co wogóle robic taką ankietę?Octavia RS TDI in Race Blue 205KM/443Nm by Tune-up
H&R springs |OZ Crono HT wheels | EBC brakes on.
Komentarz
-
Komentarz