Ale ja nie chcę być taki bogaty, poważnie. Mając taki majątek, musiałbym wydawać straszne pieniądze na jego ochronę.
Mnie wystarczy, że stać mnie na skodę ambiente z salonu
... Fiat 500. Tak uznały użytkowniczki brytyjskiego serwisu motoryzacyjnego evecars.com. Ciekawie wygląda również lista aut, które kobiety najchętniej widziałyby jako prezent pod choinkę.
Zdobywca pierwszej nagrody jako Najbardziej Seksowny Samochód w Wielkiej Brytanii, Fiat 500 został pochwalony za świetny wygląd zarówno z zewnątrz, jak również i w środku, doskonale nadaje się na wypad do galerii handlowej, weekendowy wyjazd za miasto lub nawet do zawiezienia dziecka do szkoły. Do tego dochodzi jeszcze atrakcyjna jak dla brytyjską kieszeń cena nabycia oraz niewygórowane koszty eksploatacyjne.
Oto pierwsza trójka najseksowniejszych aut:
1. Fiat 500
2. Jaguar XF
3. MINI Clubman
Co ciekawe, użytkowniczki serwisu evecars.com zostały również poproszone o wybranie auta, które najbardziej chciałyby otrzymać jako prezent pod choinkę. Ranking przedstawia się następująco:
1. Alfa Romeo MiTo
2. Volkswagen Scirocco
3. Nowy Ford Fiesta
4. Opel/Vauxhall Insignia
Domestic. Not Domesticated. Dodge vehicles are bred for performance. Explore the full Dodge lineup, inventory, incentives, dealership information & more.
A co do samochdu pod choinkę... to musiałaby ona byc ogromna :P a na poważnie to Alfa MiTo jest dla mnie brzydkim samochodem. Ale zrozum tu kobiety :diabelski_usmiech
Komentarz