Dzwonil ojciec, ze wymianiaja mu kable i czyszcza styki. Zalapal sie na gwarancje jeszcze ta ze Skody.
Za diagnoze i podpiecie do komputera chca od niego ok. 130PLN.
Według badań przeprowadzonych przez wrocławską firmę IMAS International wynika, że największym zaufaniem wśród kierowców 10 najpopularniejszych marek cieszy się Toyota przed Audi i Volkswagenem. Najmniejsze natomiast zaufanie budzą pojazdy marki Daewoo, Fiat, Ford i Skoda.
Raczej odpowiednio dobrana grupa reprezentatywna na potrzeby badania.
Zawsze zastanawiał mnie fakt, jakim cudem na taką ogromną ilość przeprowadzanych badań statystycznych nigdy, nikt nie zapytał mnie o zdanie
wszystko zależy kto płaci i za jakie badanie stare chwyty nic nowego http://www.imas.pl/86.xml takie badanie jest MOCNO nie miarodajne
jeden wielki mix wszystkiego i niczego. IMO :szeroki_usmiech
To nie jest badanie na temat które auto jest najlepsze tylko które się dobrze kojarzy
Próba jest dobra, metodologia prawidłowa tylko że pozostaje pytanie czemu ma służyć takie badanie... pewnie propagandzie I to jest cały absurd tego typu badań.
To nie jest badanie na temat które auto jest najlepsze tylko które się dobrze kojarzy
Próba jest dobra, metodologia prawidłowa tylko że pozostaje pytanie czemu ma służyć takie badanie... pewnie propagandzie I to jest cały absurd tego typu badań.
no właśnie czyli świetny sposób jak zrobić ludziom wodę z mózgu ktoś ma w tym interes i tyle
To dość ciekawe jest przez lata.. nie wiem czy pamiętacie, że nikomu się nie podobały Daewoo a prawie każdy Polak go kupował, bo chciał mieć furaka niepolskiego
Właśnie dlatego, że się nie cieszy zaufaniem przoduje w statystykach sprzedaży - przecież to Polska właśnie ...
Dokładnie to samo miałem powiedzieć
Kurcze przeciez jedno przeczy drugiemu !! Jak moze nie cieszyć sie zaufaniem cos co się rewelacyjnie sprzedaje ??!! Nic z tego nie rozumiem :|
Na podstawie wyników tego badania nasuwa sie jedna konkluzja. Mianowicie polacy to de..ile którzy koniecznie chcą kupic coś do czego zupełnie nie maja jakiegokolwiek zaufania.
Komentarz