A nie lepiej obić swoje?
Pierwsza Octavia II FL na OCP
Zwiń
X
-
a moim zdaniem bardo dużą różnicę w odbiorze FL robi to czy ogląda się te auta na jednym zdjęciu stojące obok, czy na zdjęciach osobnych (chodzi mi o to że nie widać obu na raz)
na zdjęciu powyżej, na którym stoją obok, ta z lewej jest jakaś taka "smutniejsza" oczywiście stoi w cieniu a prawa się błyszczy ale tak czy owak mnie bardzo podobają się obie wersje nawet pomimo Dumbo-mode :lol: :lol:Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zplutaNie bijcie mnie ale wizualnie ta sprzed lifta mi bardziej podchodzi. Zwłaszcza od przodu ...
no ale mimo wszystko mirro, gratz!President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
mirro, Super fotki.
Można porównać te same kolory na tych samych zdjęciach.
Dumbo jest niestety dumbo. Widziałem juz na żywo i niestety uwazam, ze samochód jest tym elementem skrzywdzony. Po prostu jest to za małe auto do takich "leflektorów".
Ale reszta jest IMO super.
Starsza Octavia naprawdę wygląda zauważalnie nieświeżo obok nowej.
Oczywiscie to kwestia gustu, ale dla mnie zmiany są na plus!TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplNa moje oko starsza ma kolor beż sahara, a nowa beż cappucino :-)
Zamieszczone przez DzidaWłaśnie nie. Ta dupa po lifcie jest strasznie obwisła, i samochód wygląda jak ciężki klocek. :diabelski_usmiech
Osobiście uważam, ze prezentuje się on bardzo fajnie, ale jest jeden warunek - muszą być duże i szerokie felgi (a najlepiej z dystansem niestety).
W przypadku felg mniejszych rzeczywiscie efekt moze byc taki jaki robi dobrze ubrany facet w brudnych tenisówkach - czyli zaden.
Zwlaszcza na jasnych kolorach to "wyłazi".TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz