Ładna fura. Przypomina mi troszkę z boku BMW 5 i Primere. Plus za otwierany dach panoramiczny i lampki ledowe w bagażniku, plus za elektryczne zamykanie klapy, minus za brak ledów w tylnych lampach.
Ale ogólnie gites auto
Witam. ...o gustach sie nie dyskutuje...ale muszę wtrącić swoje "3grosze"
Zamieszczone przez shado
Jak dla mnie brzydkie to auto, ale zajebiście duże i funkcjonalne.
dokładnie się z tym zgodzę...nie podoba mi sie w tym autku jego przód a szczególnie reflektory...zbyt mi przypominają nową Fabię....a chyba taka klasa auta powinna mieć swój styl i charakter...a tu Czesi poszli troszkę na łatwiznę i zapatrzyli sie w Fabkę...a tył jak sie dobrze wpatrzeć przypomina mi "bratowego Merca E klasse" z 2003/4 roku...ogółem jakoś tak bez swoistego charakteru :? ...Zgadzam się z "shado" kupił bym je tylko ze wzgledu na funkcjonalność i wielki kuferek....tylko cena....bo jak widac na załaczonych do artykułu fotkach pokazano nam pewnie wypasioną wersję :wink: ....na która stać nie każdego :P ....a ciekawe jak się bedzie miało wyposażenie i materiały do ceny autek salonowych... :roll: ...ja jestem raczej rozczarowany liczyłem na bardziej reprezentacyjną i uniwersalną czasowo limuzynę...tyle moich dywagacji :P ....
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
auto ma bardzo ładną linię szczeólnie tył jest bardzo dopracowany. Bardzo dobrze że jest scięty a nie pionowy jak w Pasku wtedy wygladałby jak accord kombi poprzedniej generacji a fuj! Mi przypomina obecne A6 kombi
A tak serio to wychodzi na to, że roadlook chyba cosik za szybko się z tymi zdjęciami wyrwał, skoro usunęli to info - a zdjęć było naprawdę duuużo i dobrej jakości - jako żywo oficjałki Skody
Łaaaa... Piękne autko, prześliczne, ziszczenie moich marzeń xD Ten wielki bagażnik, i w ogóle... Ehh... Wiem co mi się dzisiaj będzie śnić :szeroki_usmiech
Oglądałem zdjęcia czytałem recenzję aż tu nagle przypadkowo trafiłem na niemiecki program i ciekawostkę na temat tego auta
Klapa bagażnika jest otwierana elektrycznie (znaczy będzie można wziąć za dopłatą
A tekst z wywiadu po prostu mnie ucieszył: pan powiedział że silnik 3.0TDI nie wchodzi w rachubę bo on jest do napędu 4x4 i to na torsenie tak więc superb tego silnika mieć nie będzie na co redaktor zadał pytanie "A co z silnikiem 2.7TDI" i tu odpowiedź której bym się nie spodziewał "Trwają testy i jest szansa że silnik ten znajdzie się w Superb"
Nie wiem jak wy ale ja trzymam kciuki.
Jak dla mnie pepiki popsuli superba i tyle! Wnętrze piękne ale na zewnątrz... to już nie jest ta limuzyna co SUPERB pierwszej generacji. Jakbym miał wydać tyle kasy to wolałbym używane AUDI A6 lub SUPERBA I. Takie jest moje zdanie i pewnie narażę sie tym którym to auto się podoba. Pozdrawiam!!!
Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz