kolega był w zoo z córka i podobno stoi tam w klatce
"Yeti oswojone" na mojeauto.pl
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PerfeeZamieszczone przez szkodakolega był w zoo z córka i podobno stoi tam w klatce
owszem
w ogóle agresywnie jadą z yeti.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Hmm...Jeszcze sie nieprzejechalem ale moze bedzie okazja, jak rowniez i S2 i wtedy tez sie wypowiem.
Poki co to moje pytanie brzmi jak sie ma Yeti w porownaniu do konkurancji. Ja niestety niewiem bo jedyny SUV tego typu, z ktorym sie zetknalem to Toyota Rav4 zeszlej generacji i tam plastiki tez sa tragiczne. Aaaa zapomnialem o Vitarze, ktora tez jest plastikowa no i CR-V, w ktorej plastiki i wnetrze jest juz calkiem przyzwoite ale mniejsza o oto.
Chcialem sie zapytac czy ktos juz jezdzil Tiguanem i moze powiedziec jak Yati ma sie wlasnie do niego :?:
Komentarz
-
-
czolem,
wczoraj ponownie obejrzalem Yeti - czarne tym razem....i musze powiedziec ze zaczyna mi sie coraz bardziej podobac....
Moze po nowym roku Yeti nieco stanieje (pojawi sie jakas oficjalna obnizka w cenniku?), na razie tez mozna chyba dostac znizki, bo jak pisze forumowicz na autogalerii - on kupuje 1.2 TSI wer. ambition to dolozyl szklany dach, kola zimowe dostal, i cos tam jeszcze i placi 69k, jak pisal ok. 9k mniej niz wynika z cennika.... Oczywiscie z drugiej strony mozna dolozyc teraz jeszcze do tego 6k i jest bardzo ladny Passat 1.4 TSI comfortline z pakietem 1190 i jakimis tam dodatkami, albo Superb 1.4 TSI - co komu potrzeba ;-)
aha = w internecie jest nowy cennik na Yeti - dolozono te silniki diesla slabsze.
najtansza wersja 2.0 TDI yeti wychodzi 75400 zl ale chyba lepiej nieco doplacic do active za 77.400 zl. Spalanie i osiagi ten silnik ma katalogowo takie jak 1.2 TSI a kosztuje prawie 13 tysiecy wiecej... jakie wiec sens diesla w takim wypadku?
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Ostatnio oglądałem Yeti w salonie i nawet mi się podobało, ale dzisiaj je widziałem wystawione na ulicy wśród innych samochodów i już nie robi tak dobrego wrażenia. Jakieś takie małe to .
Komentarz
-
Misiekoctavia, wymieniles wcześniej pare małych suwów jak Rav4 , Vitara i mysle że Suva kupuje się głównie poto żeby pomykac po nierównościach i z tych wymienionych nawet jak dołożymy Outlandra to i ta GrandVitara po terenie naklepiej w testach wychodzi i niesądze żeby jej choć troche dorownała Skoda chyba że cenowo. Ostatnio znajomy szukał coś takiego pojechaliśmy na żwirownie Oplem Antara potem Capivią wyszły blado w porównaniu z przejazdem Vitarą.
Wydaje mi się że Skoda musi zejść średnio z 5 tysi żeby coś ugrać w tym segmencie.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andre.kassWitam,będę chciał zamienić moją O2 na Yetasa,może da ktoś namiary na Danielcia tyle dobrego na jego temat piszecie,pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz