A ja się czuję lekko zawiedziony bagażnikiem. 633 litry to nie tak znowu dużo więcej niż w OII. Przesiadłem się z Fabii kombi na Octę II kombi właśnie ze względu na olbrzymią różnicę w bagażnikach - z Octy na Superba byłoby to już nieuzasadnione...
cos mi tu nie pasuje z tym skladaniem tylnych foteli... na jednym ze zdjec widac że po złożeniu wystepuje próg ( zreszta w opisie też na to zwrócili uwage) a na jednym z ostatnich zdjec w galeri tego progu nie ma...
gachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
... na jednym ze zdjec widac że po złożeniu wystepuje próg ( zreszta w opisie też na to zwrócili uwage) a na jednym z ostatnich zdjec w galeri tego progu nie ma...
W Octavi też tak jest. Kwestia podwójnej podłogi. Możesz taką zamówić. Bez dechy jest próg a z... niema. Ot czarymary... :diabelski_usmiech
Voldemort, ale zwróc uwage na to zdjecie na dole jak dziwnie siedzenie jest złozone... nie tak jak w opisie że najpierw część siedząca a pózniej oparcie... tutaj wyglada jakby oparcie składało sie jak w octavi
gachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Ciekaw jestem jak nisko usiądzie przy pełnym obciążeniu. Ostatnio na jednej z dojazdowych, bocznych dróg do Warszawy, obserwowałem mocno obciążonego Superba. Miał problemy z progami spowalniającymi. Ciągnął "odwłok" groźnie nisko przy ziemi. A nad garbami to się przesuwał a nie przejeżdżał :|
Jak będę duży to sobię taką kupię, a że już większy nie będę to niestety...
:cry:
W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
Thundi, no dokładnie jak pisał mój przedmówca ten silniczek ma mieć 2,0-l-BiTDI, 132 kW (180 PS) a w podanym linku do artykułu piszą 2.0 TDI (190 KM, common rail)
Komentarz