lukasz3112, gangsta 8)
Yeti i Tour w TVN Turbo
Zwiń
X
-
Yeti i Tour w TVN Turbo
Elo,
Dziś (sobota 24.10.09) przed południem w "Moto On" Adam Kornacki ujeżdżał Yeti po rumuńskich wiejskich drogach i bezdrożach. Wynik testu pozytywny. Nie wiem jaka wersja bo całości nie widziałem.
Wieczorem w Zakupie Kontrolowanym młode małżeństwo szukało rodzinnego kombi do 40 tys. Pierwsza była O1 Tour Combi rok 2005. 1,9 TDI za coś koło 34 tys. Wszystko fajnie ale ciasno z tyłu, co wiemy.
Nr 2 - Opel Astra - odpadła za mały bagażnik.
Nr 3 - Ford Mondeo - całego fragmentu nie widziałem
Nr 4 - Opel Vectra - zwycięzca odcinka - automat 2.0 163 tys km za cos koło 36 tys PLN.
Pewnie jeszcze nie raz pokażą oba programy - polecam.
TVN Turbo Moto On i Zakup Kontrolowany 8.
Aha. Pewnie zaraz będą na ich www, kiedy wejdą nowe odcinki. Poprzednie "Zakupy..." już są
-
-
Potwierdzam. Dziś zasiadłem i podotykałem Yeti na żywo. Stoi wystawione w Złotych Tarasach w W-wie. Na zdjęciach wygląda na większe, jednak na żywo wcale takie duże nie jest. Bardzo fajnie wykonane. Wszystko ładnie spasowane. Jasna skórka w środku a do tego cały przeszklony dach w tej wersji w której siedziałem robi wrażenie. Troszeczkę za krótki wydaje mi się drążek od zmiany biegów. Ładnie skomponowana deska, choć nie jestem zwolennikiem zegarów osadzonych w tubach. Z tyłu fotele są przesuwane jak w Roomsterze. Bagażnik-na moje oko jak w Golfie V - około 350l. Generalnie auto fajne, mnie się podoba. Ale jest jedno MAŁE ale...Mianowicie Yeti jest zbliżone gabarytowo do Roomstera, a cena jest jak za dobrze wyposażoną Octavię....Troszkę za dużo.Moja strzałka Nie wymuszajcie pierwszeństwa, to szkodliwe dla zdrowia...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WoytasWieczorem w Zakupie Kontrolowanym młode małżeństwo szukało rodzinnego kombi do 40 tys. Pierwsza była O1 Tour Combi rok 2005. 1,9 TDI za coś koło 34 tys. Wszystko fajnie ale ciasno z tyłu, co wiemy.
Nr 2 - Opel Astra - odpadła za mały bagażnik.
Nr 3 - Ford Mondeo - całego fragmentu nie widziałem
Nr 4 - Opel Vectra - zwycięzca odcinka - automat 2.0 163 tys km za cos koło 36 tys PLN.
Wybór jakiego dokonała ta para moim zdaniem był ze wszechmiar słuszny. Vectra C była najlepszym autem z 4 zaproponowanych i najlepiej spłeniała oczekiwania rodzinnego samochodu (choć była to troche uboga wersja).
Szkoda tylko że nie było Octavii II - do 40 tys z 2004 r. coś by się znalazło.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
gdy otwierali maskę paniusia ciągle pytała gdzie jest zbiornik spryskiwaczy usłyszała odpowiedź i mówiła ja już wszystko wiem a mąż jakiś taki zamulony widać żona rządzi :P na jego miejscu sam wolałbym wystąpić w programie OI oczywiście bym wziąłautoKOWALSKIszkoła ul. Lutomierska 69 Łódź tel. 602 465 680 ZAPRASZAM !!!
VW POLO 9N 2004r. obecnie
Skoda Octavia II 2007r. SPRZEDANA
Skoda Octavia Combi II FL 2010r. obecnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kowal_ldzEnriquez, pewnie nic :P
Powitać jestem z Tvn Turbo kupiłem octavie tour z 2005.
W końcu może jeszcze na zloty jeździć . :szeroki_usmiech.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigOglądałemm, oglądałem. Niestety jakośc programu psuła ta paniusiua-gwiazda które wokółko klepała ozorem choć nie bardzo miała pojęcie o czym mówiZamieszczone przez Kowal_ldzgdy otwierali maskę paniusia ciągle pytała gdzie jest zbiornik spryskiwaczy usłyszała odpowiedź i mówiła ja już wszystko wiem a mąż jakiś taki zamulony widać żona rządzi
Komentarz
-
Komentarz