obecna wersja II to jak dla mnie jedno z brzydszych aut :roll:
niestety IMO główny problem tkwi w proporcjach- auto jest cholernie wąskie i przy tym wysokie. Obecne światła pogłębiają to wrażenie. Lift to krok w dobrym kierunku, choć cudów nie uczyni :wink:
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
ja nie wiem co Wam się nie podoba dla mnie jest to super autko miejsce w przystępnej cenie. Moja ciocia ma co prawda wersje full opcje z alusami i białym dachem ale nawet zwykła jest ładna
...zgadzam się, że wersja Fabi1 była chyba najfajniejsza ...ale obecna właśnie ta po FL nawet mi się podoba....bo na wcześniejszą a szczególnie na jej przód nie mogę patrzyć...
...kto wie czy Fabia po FL w kombi nie będzie następczynią mojej O1 ...no chyba że nowa O2...lub następca O1....czas pokaże
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
ja tez na f1 nie moge zlego slowa powiedzec.. ta f2 to juz nie to.. choc powiem ze po fl juz bym ja przełkną ..oczywiscie jak dawali by ja w pakiecie z o2 ;P za symbolicznego 1 pln ;P hehe zarcik
Przez sentyment do Skody az mi przykro to powiedziec ale to auto wyglada jak zelazko. Pierwsza fabia wygladaja fajnie, szczegolnie na tle konkurencji, teraz patrzac np na swifta wypada srednio.
w czarnym wyglada fajnie, maskuje dysproporcje pozatym na sportowym zawieszeniu (tyci nizsza) nie ma az takiej tragedii. moze i kanciak ale to najwieksze w srodku auto segmentu B nie wspominajac o tym ze ma byc kombi
ale jak ktos chce to kupic to polecam poczekac do wrzesnia na ibze ST - tak powinno wygladac miejskie kombi, silniki beda te same, cena tez powinna byc podobna:
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
rkb, ta Ibiza to dopiero pokraka jakich mało 8) Nie dośc ze nie podoba mi sie juz wersja hatchback tego modelu to jeszcze to kombi jest po prostu paskudne !!
adi747, na komentarze pod artykułami na Onecie czy Wp nawet sie nie patrz. Piszą je albo dzieciaki ( które są tak głupie, że nie rozumieja, ze za darmo robia coś z aco inni dostaja sporą kasę ), albo specjalnie opłacani ludzie. Celem takich komentarzy jest prowokacja i pobudzenie duskusji. Większość się na to łapie i odpowiada takim trolom - niestety
wyszedl taki maly paskud troche do tego auta nie pasuja fele z tak cienka oponka, to sie kloci samo w sobie. no i za tym tsi 1.4 z taka moca to nie jestem za bardzo przekonany,d la mnie to sztuka dla sztuki, jakby nie mogli 1.8 wstawic ...
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Komentarz