no ale w wersji RS, ale nie ma w wersji "zwykłej" o mocy 122KM
fabcia tez FL
Zwiń
X
-
AniaM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)
-
-
Nie podoba mi się jakaś zmowa w koncernie Panzerwagena, że małe modele segmentu B nie przekraczają mocami 105 KM. Pomijając wersje usportowione. Debilizm IMO i niepotrzebne ograniczenie, wynikające być może ze względów podatkowych w Niemcowni.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbSa fabie 140 konne, po czipach 1.9TDI
BTW nawet japońce "fabrycznie" tuningują silniki Panzerwagena :lol:
Mitsubishi zakłada box Ralliarta (świętej pamięci, bo Mitsu ich wycina/zamyka) do 2.0 TDI 140 KM.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodatylko potem na hamowni "u tunerów" wychodzi słabiej niż seriaMorgoth
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez szkodatylko potem na hamowni "u tunerów" wychodzi słabiej niż seria
to było jakiś czas temu, więc może poszli po rozum do głowy i normalnie Mitsu zleca te prace któremuś z tunerów właśnie.
pamiętam tylko, że Marek na wzmiankę o tym fabrycznym tuningu łapał się za brzuch :lol:
a wydruk z hamowni to wiesz, każdy może sobie wyprodukować...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Można isc po bandzie i brac F2 RS 180 koni, tyle ze cena napewno bedzie kosmos i to bedzie trumna na kolkach
Golf GTI też kosmos i trumna, a przecież moc ~200 KM w kompakcie to nie żaden kosmos, tylko średni przedział mocy. Może jeszcze nie w PL, ale są takie kraje.Morgoth
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez YarekReklama jest bezczelna i wręcz kłamliwa.. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiterNZReklama nawet fajna. Nie tyle kłamliwa co niepełna.
Zamieszczone przez PiterNZMi mojego autka byłoby strasznie szkoda, żeby tak pojechać. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekReklam już trochę w życiu widziałem :wink: i wiem, że wszystkie są przesadzone. Ale jest drobna różnica między kłamstwem a przesadą. :szeroki_usmiech
a tak swoją drogą to wszystko zależy od postrzegania bo dla mnie paniusia reklamująca, że wszystko mi wypierze z różową siła jest tak samo kłamliwa ja ta którą przedstawiłem, notabene skoro jestem "zmuszany" oglądać reklamy to wole obejrzeć ta o Fabi RS niż paniusie piorącą z różową siła czy robaki dziwaki baraszkujące w kiblu i znikające po wielkim błysku.
Zamieszczone przez Yarekloru napisał/a:
Reklama nawet fajna. Nie tyle kłamliwa co niepełna.
Przez całą reklamę widzimy poszerzaną Fabię S2000, z sekwencyjną skrzynią w środku. Cywilna Fabia RS ma z nią tyle samo wspólnego co z Fiestą S2000 :szeroki_usmiechO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz