Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796
Jakoś tak zielooonoooo . Mało drapieżny wygląd, felgi jakoś mi nie podchodzą... 2 srebrne rurki + imitacja dyfuzora... mogli już coś pokombinować z tym wydechem ;P. Ciekawi mnie natomiast wariant kombi
Bo ja wiem.
Za 74 tys. zł jest Octavia 1.8 TSI z osiągami 7.8s. 0-100 km/h lub golf 1.4 TSI 8s 0-100 km/h. Taka cena za nie grzeszącą urodą Fabią nie wydaje się ciekawa.
coś pomodzili przód ma ładniejszy niz miała ale itak wole starszą fabie ta ma dach jakby jej ktoś czapke ubrał a 7,3 przy tak małej wadze i 180 km to wydaje mi sie ze da rade nizej zejsć
Za mało agresywna ta Fabia , jak na RS-a, felgi b.słabe :?
Druga sprawa , to że z tą Fabia niewiadomo co trzeba by było zrobić żeby wygladła dobrze... :P
Octavia RS TDI in Race Blue 205KM/443Nm by Tune-up
H&R springs |OZ Crono HT wheels | EBC brakes on.
Obie wersje charakteryzuje atrakcyjnie wyglądający przedni zderzak i zintegrowane światła przeciwmgielne, które opcjonalnie mogą być wyposażone w system Corner lub zamienione na światła dzienne, wykonane w technologii LED. Wyjątkowość Fabii RS spośród innych wersji tego modelu podkreślają 17-calowe obręcze kół Gigaro, wykonane ze stopu metali lekkich, zaprojektowane specjalnie dla RS, a także czerwone zaciski hamulcowe, przyciemniane szyby, nowy tylny zderzak z dyfuzorem oraz podwójna końcówka rury wydechowej. W zależności od koloru nadwozia, dach ze spojlerem i koła dla Fabii RS hatchback będą dostępne w trzech różnych kolorach: czarnym, białym i srebrnym.
Usportowione podwozie pojazdu z ESP, ABS i ASR zostało zaprojektowane z myślą o zapewnieniu mocy i dynamiki, ale jednocześnie bezpieczeństwa. Aby poprawić wrażenia jezdne, zastosowano system XDS, który elektronicznie przyhamowuje koło tracące przyczepność. Komfort i bezpieczeństwo zwiększa ponadto dostępny w wyposażeniu standardowym system kontroli ciśnienia w oponach oraz asystent ruszania pod górę.
Zarówno Fabia RS, jak i Fabia Combi RS wyposażone są w regulowane na wysokość sportowe fotele z logo RS na oparciach. Trójramienna, pokryta skórą sportowa kierownica opcjonalnie może stać się wielofunkcyjna, z kontrolką dźwigni zmiany biegów, współpracującą z siedmiobiegową automatyczną przekładnią DSG. Podobnie jak w pozostałych wersjach Fabii, również w RS kierownica ma regulację wysokości i długości. Prostotę stylistyki wnętrza podkreśla tablica rozdzielcza Onyx i wykonane z nierdzewnej stali pedały o antypoślizgowej powierzchni.
kurde projektanci mogli by troche dłuzej posiedzić przy tych autach, jak nie starsza odmiana superba to znowu fabia taka zrąbana, jedynie octavia jako tako wygląda :?
Komentarz