Sprzedaż kombi w PL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GandalfSiwy
    Classic
    • 2011
    • 30

Sprzedaż kombi w PL

rolandr78, owszem ja miałem musisz wymienić mikrostyk w drzwiach kierowcy albo cały zamek z drzwi i wszystko będzie działało poprawnie, był już ten temat na forum :wink: poszukaj :!:
  • Morgoth
    L&K
    • 2010
    • 1116

Sprzedaż kombi w PL

Morgoth

Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
    G.B.Show

Komentarz

• bzyq_74
      RS
      • 2008
      • 3467
      • Volkswagen
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
      • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Zyskała Octavia, straciła Fabia = wszystko zostało w rodzinie :diabelski_usmiech
      MARCIN
      Mój szkodnik

Komentarz

• daneczek76
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 3642
        • Toyota

Ja się wcale nie-dziwie jak bym miał wybrac kombi tej klasy to kopił bym oktavie full miejsca w bagażniku konkurencja wysiada.
        [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Morgoth
          L&K
          • 2010
          • 1116

Zamieszczone przez daneczek76
          jak bym miał wybrac kombi tej klasy to kopił bym oktavie full miejsca w bagażniku konkurencja wysiada.
          A o jakiej klasie myślisz piszą "w tej klasie"? Segment C czy D?
          Morgoth

Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
          G.B.Show

Komentarz

• daneczek76
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3642
            • Toyota

przecież to klasa C i to bez dyskusyjni a konkurencja w tej klasie to np ford focus combi, astra combi,
            a to że porownuja je czasem do takich aut z klasy D jak Vectra czy laguna to inna bajka choc nawet jak bym miał dołozyc pare aut z D to i te niektóre bije ładownością kombik.
            [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Morgoth
              L&K
              • 2010
              • 1116

Zamieszczone przez daneczek76
              przecież to klasa C i to bez dyskusyjni
              A, to spoko. Tylko zobacz jeszcze jakie Octa ma ceny. Na firmę można wziąć taniego golasa, bo tu chyba tylko Kia cee'd może być konkurentem (wielkość, wyposażenie i cena), za to Octa w bogatszej wersji kosztuje już niejednokrotnie tyle co wiele aut segmentu D.

Policz np. Octavię II kombi z silnikiem 1.8 TSI w wersji Elegence, cennikowo bez zniżek to koszt 86.500 PLN. Dołóż parę dodatków (np. ksenony, navi, DSG) i masz cenę pod/nad 100K. 2-litrowy diesel jest droższy o prawie 10.000 PLN. W tej cenie możesz spokojnie kupić bardzo duże i dobrze wyposażone auta segmentu D np. Mondeo czy Insignię, a nawet Mitsubishi Outlandera (lider segmentu SUV, niepokazany w tym zestawieniu).

Gdy szukałem auta dla siebie, na niektóre wersje Mondeo dilerzy oferowali ... 21-24% rabatu 8) Wychodziła cena Skody, za to ze skórą, elektryką foteli i kilkoma innymi bajerami. Widocznie klienci nie chcą Fordów
              Morgoth

G.B.Show

Komentarz

Pracuję...