rolandr78, owszem ja miałem musisz wymienić mikrostyk w drzwiach kierowcy albo cały zamek z drzwi i wszystko będzie działało poprawnie, był już ten temat na forum :wink: poszukaj :!:
Sprzedaż kombi w PL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez daneczek76jak bym miał wybrac kombi tej klasy to kopił bym oktavie full miejsca w bagażniku konkurencja wysiada.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
przecież to klasa C i to bez dyskusyjni a konkurencja w tej klasie to np ford focus combi, astra combi,
a to że porownuja je czasem do takich aut z klasy D jak Vectra czy laguna to inna bajka choc nawet jak bym miał dołozyc pare aut z D to i te niektóre bije ładownością kombik.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76przecież to klasa C i to bez dyskusyjni
Policz np. Octavię II kombi z silnikiem 1.8 TSI w wersji Elegence, cennikowo bez zniżek to koszt 86.500 PLN. Dołóż parę dodatków (np. ksenony, navi, DSG) i masz cenę pod/nad 100K. 2-litrowy diesel jest droższy o prawie 10.000 PLN. W tej cenie możesz spokojnie kupić bardzo duże i dobrze wyposażone auta segmentu D np. Mondeo czy Insignię, a nawet Mitsubishi Outlandera (lider segmentu SUV, niepokazany w tym zestawieniu).
Gdy szukałem auta dla siebie, na niektóre wersje Mondeo dilerzy oferowali ... 21-24% rabatu 8) Wychodziła cena Skody, za to ze skórą, elektryką foteli i kilkoma innymi bajerami. Widocznie klienci nie chcą FordówMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
Komentarz