sebo, A ile masz powietrza w kolkach, po 3,7 bara jak .... nie bede wytykal palcami :twisted:
Premiera ©kody Roomster!
Zwiń
X
-
Premiera ©kody Roomster!
Właśnie dzisiaj w Genewie, na Międzynarodowym Salonie Samochodowym, ©koda po raz pierwszy prezentuje szerokiej publiczności swój najnowszy model - ©kodę Roomster.
[center:43602d3b00][/center:43602d3b00]
©koda Roomster to samochód kompaktowy o wielu cechach mini vana, który proponuje kierowcom szereg najnowocześniejszych rozwiązań technicznych, a jednocześnie zdecydowanie wyróżnia się spośród innych samochodów tego segmentu.
Ekspozycja ©kody na jednych z największych targów samochodowych w Europie jest okazją do przedstawienia wszystkich dostępnych modeli naszej firmy. Oprócz ©kody Roomster w sześciu wersjach wyposażenia, na stoisku zobaczyć możemy także dobrze znane modele: ©kodę Fabia, ©kodę Octavia i ©kodę Superb. Nowościami w tych sprawdzonych już samochodach są m.in. gama nowych, mocniejszych silników oraz wzbogacona paleta kolorystyczna nadwozia.
Zapraszamy do obejrzenia specjalnej fotorelacji z premiery ©kody Roomster na stronie www.skoda-auto.pl/roomster/fotorelacja/premiera"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
-
-
Jak mniemam cena będzie kosmiczna
Pierwsze 2 lata loteria.
Potem jak ktoś lubiwww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
lec
Fotorelacja z premiery ©kody Roomster na Targach Motoryzacyj
Nie podoba mi sie
Komentarz
-
Re: Fotorelacja z premiery ©kody Roomster na Targach Motoryz
Zamieszczone przez lecNie podoba mi sie
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
lec
Re: Fotorelacja z premiery ©kody Roomster na Targach Motoryz
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez lechttp://www.skoda-auto.pl/roomster/fotorelacja/premiera/
Nie podoba mi sie
Komentarz
-
cena w Czechach juz znana
Skoda Auto podała do wiadomości cenę, jaka obowiązywać będzie na nowy model Roomster, którego światowa premiera ma miejsce podczas odbywającego się salonu motoryzacyjnego w Genewie.
Jak ujawnił Jaroslav Cerny, rzecznik czeskiej marki, cena bazowa została określona na poziomie 339,900 koron. Produkcja samochodu ruszyć ma pod koniec marca, a do sprzedaży w Czechach i na wybranych rynkach europejskich wejdzie pod koniec czerwca. „Najpierw auto będzie dostępne na Słowacji oraz w Austrii i Niemczech" - zapowiedział Jaroslav Cerny.
(w Polsce od września)
Skoda szacuje tegoroczną produkcję na poziomie około 15 tys. sztuk.
[samar.pl]Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
A mnie się nie podoba :wink: Przypomina Fiata Pande
Ps. Już chyba ta pani obok tego autka jest fajniejsza :mrgreen:Fabia Club Polska : www.fcp.pl
Komentarz
-
Komentarz