eX, Biorę od ręki O2 2006r niestety dzisiaj jestem w pracy ale w środę mogę podjechać godz nie gra roli, daj znać na pw
Superb Scout
Zwiń
X
-
Jak by wszedł do produkcji to będzie niezły kąsek.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
jak normale kombi jest ładne tak na fotkach ten Superb jest po-prostu mdły.
a tak w ogóle to po co RS w Superbie jak jest 3.6 FSI 260 KM na pokładzie i 4x4 + DSG.
a jak ktoś chce w TDI 170KM może dopłacić 9 tysi i też ma 4x4 ale tylko w manualu.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
marbab, obecny v6 też ma inny wygląd. Lotka na bagażniku i mega tarcze przednie
v6 ma osiągi "RSowe". Jak chcesz mieć jeszcze RSowy wygląd, to zamawiasz obnizone zawieszenie, felgi 18, kierownicę trójramienną, a z katalogu akcesoriów dokładki (chyba są zderzaków i dodatkowa lotka na szybę tylną) i gotowe
Nie podoba mi się ten scout. Za duży samochód, tak samo jak mi się nie podoba A4/A6 allroad. Albo limuzyna, albo terenówka, a tak to ani to, ani to :evil:O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Scouta mogli by zrobić RS nie potrzebny 3.6FSI jest i wystarczy.
Zamieszczone przez tomekZa duży samochód, tak samo jak mi się nie podoba A4/A6 allroad. Albo limuzyna, albo terenówka, a tak to ani to, ani to :evil:O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabkoles w ASO mowil ze narazie tylko 140KM CR z DSG i 4x4
od 45 tygodnia bedzie w sprzedaży
ja już nie doczekałemprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Jak dla mnie to troche taki bez wyrazu. Octa Scout ma jakis taki pazur w porowaniu do kalsycznego kombi. Jest jakas masywniejsza i daje zludzenie 'dzielnosci'. Niestety ten superb nie. To jak roznica miedzy starym allroadem C5 ktory wyglada jak czolg a nowym C6 ktory jest jakis taki odchudzony. Niestety troche jestem rozczarowany. Moze inny kolor bylby lepszy.....
No ale to tylko moje subiektywne odczucie...
Komentarz
-
Komentarz