Jak widzę nie wszyscy zauważyli że w tej odnowionej reklamie po raz pierwszy widać trochę, jak wyglądają nowe przeszycia w RS. ToMo1978 też rozważałem superba ale przejechałem się i jakoś tak nie przekonał mnie. Czuć że to duży samochód i ja jednak wolę zwinność Octavii.
...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
Wiem ze pozno, ale dzisiaj ogladalem O3 fl na zywca i nie jest tak zle z przodem. Jest inaczej, ale za zdjeciach prezenguje sie gorzej stad to nastawienie. Poza tym bylem w Toyocie i tu dopiero porazka. Auta wzorniczo ciekawe ale egonomia i przestrzen daleko za Skoda czy VW. Nie ms sie co dziwic ze VAG rzadzi. :-)
Wiem ze pozno, ale dzisiaj ogladalem O3 fl na zywca i nie jest tak zle z przodem. Jest inaczej, ale za zdjeciach prezenguje sie gorzej stad to nastawienie. Poza tym bylem w Toyocie i tu dopiero porazka. Auta wzorniczo ciekawe ale egonomia i przestrzen daleko za Skoda czy VW. Nie ms sie co dziwic ze VAG rzadzi. :-)
hehe, nie tylko Tojka. Żonka ma Giuliette, jak mam nia jechac to mnie krew zalewa, bo nie ma gdzie telefonu polozyc, bylem w ASO i myslalem ze w modelu po lifcie to poprawili..... zapomnij dalej Alfę się kupuje sercem ale nie powiem.... 5 lat - 60kkm w koło komina i zero usterek, no moze jakas duperela, ktora jest w kazdej marce np łuszczaca sie gałka zmiany biegow, albo trzeszczacy fotel. Mit o awaryjnosci Alf wg mnie dawno upadł.
Klub Alfa Romeo - Alfaholicy, forum skupiające miłośników marki Alfa Romeo. Na naszych stronach znajdziecie informacje o: Alfa Romeo 156, 159, Mito, Giulia, Giulietta.
A tu pierwszy test zrobiony przez Czechów i ponad 100 zdjęć. http://www.auto.cz/za-volantem-skoda...-okruhu-105321
Mi się tylko wydaje czy tu już w dziennym świetle ta tapicerka już tak dobrze nie wygląda jak na pokazach?
A tutaj standardowa tapicerka
Jesienią zeszłego roku Skoda Octavia doczekała się modernizacji. Zmiany objęły całą gamę modelu. Teraz do sprzedaży trafia poprawiona usportowiona odmiana RS.
Moc zwiększona o 10 KM, nowe podwójne reflektory, kilka nowych detali i sylwetka bez stylizacyjnych fajerwerków. Tak można pokrótce opisać zmodernizowaną Octavię RS. Jak widać, zmian jest niewiele. Cz...
Trochę potrwa zanim odbiorę bo chyba uda mi się dopiero 15.05 muszą przygotować autko a potem ja nie mam czasu po nie jechać ,a mam kawałek
Jak odbiorę to wstawię
Komentarz