Trudno zrobic dobra reklame (?), ale czasem sa naprawde fajne, jak ta:
Fajne reklamy motoryzacyjne
Zwiń
X
-
A ja wolę o klimatyzacji:
https://www.youtube.com/watch?v=PbVAP7-B33QOstatnio edytowany przez Agamek12; 894.
-
-
Komentarz
-
-
-
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
a co powiedziecie na temat przymiotów poloneza hehe, wszystko to sprzeczne z rzeczywistością....no może poza "stać Cię na więcej", bo zostaje więcej w kieszeni mlnów:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
z tego też mam polewkę.....ta Pani chyba nie wie, że kierownica w nim się nie łamie, tylko wbija w klatkę piersiową w wypadku uderzenia tą konserwą, bo by tak nie szalała
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
kiedyś ludzie nie wybrzydzali, jeździli takim czymś....a dziś psioczą, że nie ma czujki jakieś hehe
Komentarz
-
-
a mi się podobają paro letnie reklamy (w zasadzie filmy promujące) Maserati Gran Turismo i Quattroporte, bo wykorzystali muzę Schillera w nich a Maserati to swoją drogą na drodze dzieło sztuki można powiedzieć
apropos wczoraj widziałem Gran Turismo, piękna maszyna ....Ostatnio edytowany przez sew1981; 6296.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108 Zobacz wpisTaką to bym przygarnął...oczywiście Ibizę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpis
Żona wie? O tej Ibizie...?
Komentarz
-
-
Moja ukochana (oczywiscie po Skodzie! ;-) marka TESLA i kilka reklam calkiem fajnych:
ta reklama jest genialna - angielski potrzebny (nawet nie pokazuje auta, ale podejscie klienta do auta i wszystkiego co sie z nim wiaze i robi to w sposob zaledwie posredni...)
Komentarz
-
-
...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Reklama audi jest genialna...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Pamiętam jak mi się kiedyś taki poldorover w orciari jak z reklamy marzył. Byłem kiedyś na Żeraniu w fso jak szła produkcja, jako na dzieciaku zrobiło to na mnie niezapomniane wrażenie, już wtedy było tam kilka robtów zgrzewających szkielet. Jak dziś jednak popatrzę na automatyzację procesu produkcji auta to technologiczna przepaść normalnie.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz