Panowie eksperci a w jaki sposób i czym czyścicie tą plastikową szybkę za którą są zegary. Plastik ten jest miękki i latwo go porysowac. Praktycznie w każdym aucie a jakim siedziałem jak się popatrzyło z boku to jest porysowany lub zmatowiony. Ja kiedyś czyściłem zwykłym płynem do szyb i ręcznikiem papierowym ale przez to miałem też porysowaną szybkę. Chciałbym tego uniknąć w nowym autku.
Gwiazdy motoryzacji na Bemowie
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
W dniach 21-22.08.2010 w Warszawie, na terenie Autodromu Automobilklubu Polski na Bemowie odbędzie się II Zlot Gwiaździsty Miłośników Zabytkowej Motoryzacji.
Zlot Gwiaździsty jest to doroczna impreza, mająca na celu integrację posiadaczy zabytkowych samochodów i motocykli, na co dzień skupionych w klubach i stowarzyszeniach poświęconych danej marce, modelowi lub krajowi ich pochodzenia. Opisując historię wybranych modeli zaprezentujemy perły motoryzacji podkreślając osiągnięcia klubów, w szeregach których mają honor się znajdować. Na imprezę zostaną zaproszeni wszyscy posiadacze zabytkowych pojazdów zarówno z kraju jak i z zagranicy. Zlot ten będzie nie tylko spotkaniem towarzyskim kolekcjonerów. Uczestnicy jak i publiczność, będą brać udział w zabawach sportowych, konkursach oraz innych atrakcjach przewidzianych przez organizatorów.
Tegoroczny zlot jest drugim z kolei, ale pierwszym w nowej formule, zgodnie z którą każdego roku uczestnicy będą mogli poznać motoryzację z wybranego kraju. Sierpniowa impreza jest dedykowana kulturze włoskiej przy współudziale klubu Forza Italia.
Będzie można podziwiać wyjątkową kolekcję zarówno zabytkowych jak i unikatowych pojazdów pochodzących ze słonecznej Italii. W trakcie pikniku nie zabraknie atrakcji dla zwiedzających, ciekawych wystawców, stoisk kulinarnych.
II Zlot Gwiaździsty to impreza 2 dniowa w trakcie której przewidziano wiele atrakcji.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
Komentarz