Mnie trochę zapiekło, ale napiszę swoje przemyślenia tylko tutaj, mianowicie: powiedzieli trochę prawdy, to trzeba przyznać: nasze autka są do bólu poprawne, ale to, jak sprawdzają się w codziennej eksploatacji sprawia, że czujemy się z nimi zżyci. Lubimy je za to jakie są, tak mi się przynajmniej wydaje. Nawet moja mama ostatnio stwierdziła, oglądając reklamę Superba III, że "było zostać przy Skodzie". Dodam, że od 2008 roku mamy rocznego-ale-nowego, salonowego Citroena C5 z hydrozawieszeniem (2.0 Benzyna + gaz) - ta nowa generacja, która właśnie się kończy, sedan.
W motoryzacji wszystko ma swoich fanów, ludzi którzy znajdują "to coś", które sprawia, że przywiązujemy się do danej marki. U mnie to było to, że rodzice mieli Octavię I odkąd skończyłem sześć lat. Uczyłem się nią jeździć, później sam ją jeździłem. Czując zżycie z tym samochodem, i czytając forum OCP, dziwiąc się co ludzie mają w bogatszych wersjach wyposażenia, sam kupiłem Octavię. Zrobiłem to, i mam to, co lubię, także przyznam się, że ich gadania słuchałem tylko do momentu, w którym przeszli do cennika.
Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Maciek, jeszcze żeby ta ironia była śmieszna chociaż.... np. taka jak u kickstera.
Ci ludzie nie robią żadnych rzetelnych testów, ogładałem parę.....beznadziejne
w której minucie ten tekst jest o psychofanach Marlej?
bo nawet nie chce mi się całego ogładać, jest tak shitowy ten test. panowie muszą sobie popitolić i za to biorą kasę....zero merytoryki, jak by 2 typów pod garażem sobie pitoliło o swoich autach. To dla mnie wcale nie jest smieszne ani rzetelne, na siłe takie. Lepszy taki kickster, jak chce się pośmiać....albo normalny test, jak chce się dowiedzieć faktów o aucie konkretnych bez śmiechu. A tu takie nie wiadomo co....żenua...niestety na YT takich badziewi sporo, ni to śmieszne ni rzetelne.
no, ale podobno niczego nie można oczekiwać po "auto świat" - coś w tym jest
Ich testy to kupa...... Nie ma to nic wspólnego z restowaniem samochodów. To zwykłe modne teraz "wow tok szoł" - jak w piosence Pod budą. Z tego szołu nic nie wynika. Wolę być psychofanem Octavii, Skody - niż takim pseudotesterem bez włosów i czapce uszatce.
z cena z kosmosu za Octavie to maja racje...
zobaczcie - wlasnie zaprezentowali ceny nowego Dustera II i sa takie same prawie jak dotychczasowej wersji.
a Duster II prezentuje sie juz calkiem niezle.
Czyli mozna jednak cen nie podnosic... no ale my jako psychofani na ceny nie zwazamy haha ;-)
Ich testy to kupa...... Nie ma to nic wspólnego z restowaniem samochodów. To zwykłe modne teraz "wow tok szoł" - jak w piosence Pod budą. Z tego szołu nic nie wynika. Wolę być psychofanem Octavii, Skody - niż takim pseudotesterem bez włosów i czapce uszatce.
Dokładnie tak, nie ważne meritum tematu, ważny jest "szoł łoł, lajki, fejsy" itp. pierdoły. W sam raz dla gimbazy.
dokładnie,ale przyklad Twój nie masz octavi a nadal tu jestes....dlaczego?Dla osób jakie tu są!Przynajmniej ja tak mam,mam octavie auto jak każde inne,ale poprawne do bólu,ale jesteśmy w klubie,aby pogadać i się spotkać,a nie tylko z miłości do marki.....
Dzięki Krzychu za podanie minuty.
Wrzucę im jakiś koment, jak wrócę do domu pod tym filmem, bo hasło do YT zapomniałem. Nic do żartów nie mam i dystans mamy do siebie, co nie znaczy, że poziom tych testów to dno totalne, zatem....z nich sobie też pożartuje na siłe te ich testy takie - tzn. na siłę próbują być smiesznymi, że aż to mnie śmieszy te ich wysilanie się....
smieszniejsze to jest to:
Komentarz