Co jeszcze wymyślą http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/...zie-hit/llg6kl
Nowa Skoda Kamiq
Zwiń
X
-
Nowa Skoda Kamiq
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klikTagi: Brak
-
-
Zamieszczone przez sew1981 Zobacz wpisja już nie czaje.....
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Mi również ciężko odróżnić będzie Kamiq od Karoq ,jest przesyt aut ,a oni ciągle nowe modeleSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905 Zobacz wpisjest przesyt aut
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltar Zobacz wpisTo tańsza wersja Karoqa dla Chińczyków. Tańsze plastiki plus trochę wiecej taniego chromu i Chińczyk kupi.
Komentarz
-
-
ja jestem milosnikiem antycznego Rzymu - i mi sie zawsze podobaly te nazwy Skody brzmiace "po rzymsku" - Felicia, Rapid, Fabia, Octavia...
Superb tez moze byc - niczym ostatni krol Rzymu Lucius Tarquinius Superbus.
Natomiast Karoq, Kodiaq, Kamiq - faktycznie brzmią dla mnie jak kura... Ko, ko, ko....
anglojęzyczne takie sobie - Citigo, Roomster
no i Yeti - to przynajmniej oryginalne - malo kto daje nazwe autu od mitycznego stworzenia.
W ogole nazwy aut sa z reguly smetne. Choc czasem smieszne - Mitsubishi Pajero po hiszpansku znaczy hmm... sprawdzcie sami ;-) Dlatego w Hiszpanii musieli zmienic nazwe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108 Zobacz wpiszawsze podobaly te nazwy Skody brzmiace "po rzymsku" - Felicia, Rapid, Fabia, Octavia...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108 Zobacz wpisja jestem milosnikiem antycznego Rzymu - i mi sie zawsze podobaly te nazwy Skody brzmiace "po rzymsku" - Felicia, Rapid, Fabia, Octavia...
Superb tez moze byc - niczym ostatni krol Rzymu Lucius Tarquinius Superbus.
Natomiast Karoq, Kodiaq, Kamiq - faktycznie brzmią dla mnie jak kura... Ko, ko, ko....
anglojęzyczne takie sobie - Citigo, Roomster
no i Yeti - to przynajmniej oryginalne - malo kto daje nazwe autu od mitycznego stworzenia.
W ogole nazwy aut sa z reguly smetne. Choc czasem smieszne - Mitsubishi Pajero po hiszpansku znaczy hmm... sprawdzcie sami ;-) Dlatego w Hiszpanii musieli zmienic nazwe.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez marlej108 Zobacz wpisNiby ładne... a jednak takie nijakie.
Komentarz
-
Introducing the refreshed Kamiq, Škoda’s first crossover. You’ll instantly be drawn to the unmistakable bold design combining a practical, roomy city car with the advantages of an SUV. You will effortlessly rise above the city’s everyday hustle and bustle as you enjoy the wide-ranging comfort features and cutting-edge connectivity. This small, robust urban vehicle offering perfect value for money will be a great companion, whether you’re a couple or a family, or on the lookout for a second car.
Komentarz
-
Komentarz