Dla mnie ładny. Ciekawe ile z tego się ostanie w wersji produkcyjnej? Pierwsza fota - linia boku mi A3 Sportback przypomina jakoś.....
Jakby dużo to byłoby super. Jeszcze żeby oprócz siedzeń choć podłokietniki były cokolwiek miękkie.....Tylko pewnie same silniczki od kosiarki będą.
Od jakiegoś czasu dociera do mnie że nie potrzebuję dużego auta jak i dizla...ale wrrrrróć nie ma to znaczeni skoro mają wejśc GPFy
Eee inne szybki...eeee inne fele...eeee ledy w lusterkach...eee gryll.eee...swiatla....eee...cień )))) eee kombi vs hb...eeeee relingi... kazdyjak chce znajdzie roznice a jak nie chce podobienstwo
skoda nawet klamek nie ma
HB vs kombi
ale jak mam brac obrazki...biore skode
V posledních dnech se na internetu objevily fotky nástupce kompaktního modelu Škoda Rapid, který by se měl objevit už v příštím roce. My jsme ale od našeho čtenáře získali exkluzivní fotografie nezamaskovaného prototypu, o které se s vámi rádi podělíme. Nutno říci, že fotograf musel navštívit detailing shop, aby se takhle leskla. Už první pohled […]
OII 1,4 TSI Elegance
KUPIĘ: fotel kierowcy ELEGANCE '09 czarna tapicerka (może być bez poduchy)
najpierw obrzydliwe swiatla przednie w O3 po FL (poza wersja RS gdzie w sumie nawet fajnie wygladaja przez to ze tak dziwnie), potem paskudny tyl Karoqa... a teraz to? No chyba ze to zdjecie takie wyjatkowo brzydkie wyszlo... oby!
Komentarz