Ja tam przedluzalem polise 2 tygodnie temu. Brat ma 24 jest wspolwlascicielem, ja 27 jako glowny. Roznica miedzy ubieglym rokiem byla jakas kosmetyczna.
Tak wiec polecam poszukac jakies firmy ktora jest multi ubezpieczycielem i niech szukaja taniej.
[ Dodano: Pon 25 Paź, 10 19:18 ]
Ile Ty masz znizki ??
No i jaka jest podstawowa stawka, bo u nas za ~1900cm3 wychodzi jakies ~1650zl i od tego liczona jest znika.
Co najdziwniejsze wszedzie wychodzilo zonce po 900 1200 zeta a w axa zamówiona polisa za niecałe 500
I w ogole czegos tu nie rozumiem.. kupuje polise przez neta, wypelniam sobie dane itp i juz mam placic bez zadnej weryfykacji? przysylaja polise i juz? Jakos mi sie to kupy nie trzyma, przeciez moge nasciemniac ile wlezie.
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Co najdziwniejsze wszedzie wychodzilo zonce po 900 1200 zeta a w axa zamówiona polisa za niecałe 500
I w ogole czegos tu nie rozumiem.. kupuje polise przez neta, wypelniam sobie dane itp i juz mam placic bez zadnej weryfykacji? przysylaja polise i juz? Jakos mi sie to kupy nie trzyma, przeciez moge nasciemniac ile wlezie.
Jak nie chcesz iść do piekła to lepiej mów tylko prawde :lol:
A tak na serio to w planach jest stworzenie takiej bazy( gdzie będzie przebieg ubezpieczenia ,zniżki, zdarzenia itd..) system ten ma zapobiec właśnie by ludzie nie kłamali lub by owo kłamstwo wyszło na jaw właśnie podczas zawierania umowy.Obecnie to troche "wolna amerykanka"
Przy OC to sobie moga liczyc co chca, to nie nam wyplacaja. A ten komu beda wyplacac i tak bedzie musial walczyc o swoje, bez wzgledu na to jakie TU ubezpiecza nas.
Komentarz