Koledzy zamiast zajmowąc sie plotkami przeczytajcie ten temat ( news ze SkodaPR Portal )
Octavia III
Zwiń
X
-
Pierwsze wizualizacje OIII ktore pojawily sie juz jakis czas temu:
Po pokazie "vision D" pojawily sie informacje, ze Octavia III ma byc bliska wlasnie temu konceptowi i wygladac mniej wiecej tak:
Zrodlo: http://www.autoinfo.pl/1-taka-bedzie...da-octavia-iii
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiek83wpruważam że Octavia III - będzie konkurowac z Passatem, tzn będzie pełno prawnym samochodem klasy sredniej ( a nie wyrośniętym C )
Na początek niech jej wydłużą rozstaw osi do 2712 mm, jak w Passacie, to może uwierzę :diabelski_usmiechMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez firmekPierwsze wizualizacje OIII ktore pojawily sie juz jakis czas temu:
Obrazek
Obrazek
Po pokazie "vision D" pojawily sie informacje, ze Octavia III ma byc bliska wlasnie temu konceptowi i wygladac mniej wiecej tak:
Obrazek
Zrodlo: http://www.autoinfo.pl/1-taka-bedzie...da-octavia-iiii to bardzo a najbardziej na trzecim zdjeciu tylko kolor nie ten i jak dla mnie moze tak juz zostac
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydBig, wg mnie to on ma rację.
[ Dodano: Wto 03 Maj, 11 11:03 ]
Zamieszczone przez krzysiek83wprWg mnie to Skoda już od dawna nie jest autem dla ubogichW takim razie Niemcy sa bardzo ubodzy, bo u nich np. Dacia Logan czy sandero sprzedając się 10 razy lepiej niz w Polsce
.
kazde auto ma swoją klientelę. Na rynku jest miejsce na duze i luksusowe limuzyny i na tanie sedany które traktowane są jako 2 -3 samochód w rodzinie.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez loydBig, wg mnie to on ma rację.
[ Dodano: Wto 03 Maj, 11 11:03 ]
Zamieszczone przez krzysiek83wprWg mnie to Skoda już od dawna nie jest autem dla ubogichW takim razie Niemcy sa bardzo ubodzy, bo u nich np. Dacia Logan czy sandero sprzedając się 10 razy lepiej niz w Polsce
.
kazde auto ma swoją klientelę. Na rynku jest miejsce na duze i luksusowe limuzyny i na tanie sedany które traktowane są jako 2 -3 samochód w rodzinie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigWidzę że jestes bardzo pewny w swoich wszystkich wypowidziach. Ty wogóle dopuszczasz do siebie fakt, że możesz nie mieć racji ?
Jeśli napisałem coś źle, pokaż w którym miejscu.
Zamieszczone przez krzysiek83wprWg mnie to Skoda już od dawna nie jest autem dla ubogich
Bawią mnie te wszystkie testy porównujące Superba z Mercedesem E :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez BigA co to jest auto dla ubogich ?? To termin uknuty przez pryszczatych 13 latków z OnetuW takim razie Niemcy sa bardzo ubodzy, bo u nich np. Dacia Logan czy sandero sprzedając się 10 razy lepiej niz w Polsce
.
Popatrz z łaski swojej na dane z rynku niemieckiego za marzec i zbiorczo od początku roku :
(żródło magazyn Auto Strassenverkehr nr 11 z 27 kwietnia 2011)
Operujmy faktami, a nie bajkami wciskanymi nam przez niemieckie gazetki polskojęzyczne o sprzedaży Loganów.
PS
A propos niemieckiej tabelki - niektóre media podają zbiorczą sprzedaż BMW i MINI, plasującą się na drugim miejscu, tuż przed Mercedesem.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
Komentarz