Różnica to 2 tys zł na korzysć Logana, a dokłądnie po srodku cenowo plasuje sie Twingo wiec walka jest zacieta.
Salon Ferrari otwarty w Warszawie
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Kilka dni temu byliśmy świadkami oficjalnego otwarcia pierwszego w Polsce salonu dedykowanego marce Ferrari. Nowocześnie zaprojektowany obiekt z oczywistych względów wzbudza duże zainteresowanie również wśród zwykłych przechodniów.
Zaledwie kilka dni temu byliśmy świadkami oficjalnego otwarcia pierwszego w Polsce salonu dedykowanego marce Ferrari. Obiekt Ferrari Warszawa mieści się w centrum stolicy przy ulicy Nowy Świat 6/12.
Ceremonii uroczystego otwarcia salonu Ferrari Warszawa dokonał Daniel Chwist, prezes firmy Granturismo Italia, do której należy obiekt, oraz Stefan Muller, dyrektor Ferrari w regionie Europy Środkowowschodniej.
Ferrari Warszawa to jeden z pierwszych salonów Ferrari na świecie, który został zaprojektowany zgodnie z nowym wizerunkiem korporacyjnym marki. W roku bieżącym otwarto już serwis dedykowany modelom Ferrari.
Oferujące najwyższy poziom obsługi klienta we wszystkich obszarach działalności, salon Ferrari Warszawa oraz Ferrari Service są zarządzane przez spółkę Granturismo Italia, która wchodzi w skład Grupy Sobiesław Zasada.
Kolejne marki na horyzoncie?
Dodajmy, że obok Ferrari na polskim rynku pojawiły się już w ostatnim czasie superluksusowe marki takie jak Bentley oraz Aston Martin. Według wiarygodnych źródeł, kolejnymi graczami w omawianym segmencie mogłyby być też marki Maserati oraz Rolls-Royce.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Już wiem co zrobię jak wygram w lotto będzie to kolejny powód wybrać do warszawy
a jak juz odbiorę to okleję odblaskową wlepą nowe czarne f458 Italia
Ach pomarzyć sobie można :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
a może w leasing na firmę maja z kratką :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Byłem, widziałem, rozmawiałem i ... nie podobało mi się. Nie mogę zrozumieć ich podejścia do życia - jak sekta niemalże
Otóż:
- wystrój minimalistyczny, nie ma nawet loga firmy na ścianie - niby taki teraz światowy trend.
- nie ma używanych Ferrari, one tylko zmieniają właściciela, więc nikt nie powinien się dziwić, że niektóre sprzedawane "nówki nieśmigane" pochodzą z roku 2008 lub 2009 i mają na liczniku kilkadziesiąt km, a nawet ... kilka tysięcy km.
- stojący w salonie model - bodaj 430 - który przestali produkować 2 lata temu, nadal ma tę samą stała cenę nówki. Nie liczyłbym wprawdzie na megaobniżkę za rocznik, jednak ... no cóż, pewnie z wiekiem nabiera wartości.
- kolory aut są debilne. Ferrari - jak mówi stereotyp, ale też oczekiwanie klienta - powinno być czerwone. No, od biedy żółte lub czarne, a oni w Polsce lansują inne kolory, żeby - jak określiła pani - pokazać klientom, że Ferrari to nie tylko czerwień. OK, czarne Scaglietti 612 wygląda bardzo elegancko, ale jakieś szaro-niebieskie odcienie na innych modelach są IMO nie na miejscu. Nadmienię, że i tak się poprawili, bo mają już czerwone Ferrari, którego nie było przez ponad miesiąc od nieoficjalnego otwarcia salonu.
- ceny gadżetów powalają, a chyba tylko na takie drobiazgi jak pamiątki, koszulki, czy czapeczki stać Polaków. A i to nie "przeciętnych Polaków", tylko ... prawdziwych fanów marki. Dla przykładu metalowy model Ferrari, taki jakie znamy z oferty np. Burago, kosztuje prawie 1.500 PLN.
To czym tu się podniecać?
Mnie osobiście "legenda" Ferrari nie przekonuje i gdybym koniecznie miał sobie przedłużać to i owo za pomocą samochodu sportowego, poszedłbym do innego salonu.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothDla przykładu metalowy model Ferrari, taki jakie znamy z oferty np. Burago, kosztuje prawie 1.500 PLN.Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Dzida jeśli masz na myśli salon przy Połczyńskiej 111, to ... jesteś całkiem blisko, chociaż czekam jeszcze na kilka rzeczy. Po pierwsze muszę się zestarzeć, żeby auto sportowe nabrało sensu. Drugą rzeczą na którą czekam, jest sensowne auto sportowe od mojej ulubionej japońskiej marki, bo na LSA szkoda kasyMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
Komentarz