na tym zdjeciu z linka wydaje mi sie, ze bedzie brzydsze... :-( ale moze na zywo okaze sie na plus.... niestety wyglada dla mnie to nowe troche jak jakies chinskie... badziewiasto nieco... moze VW naprawde zwariowal i postanowil ze Skody zrobic wytworce tanich wozidel.... Boze czemu nie z Seata?!?!? Ktorego oprocz Hiszpanow chyba nikt prawie nie kupuje (sprzedaz maja mniejsza niz Skoda.... i sa paskude w srodku).
nie mogli by zrobić coś na styl lga VW np: srebrny kurak ze strzałą w kółeczko coś podobnego jaj w starych favoritkach tylko oczywiście lepiej wykonane.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Przecież tam napisano że to jest jeden z wariantów a nie finalna wersja... Notabene dam głowe że identyczne było na jakiejś wizji w AŚ czy Motorze.
Skoda już kiedyś zrobiła nowe logo...
o to by bylo jeszcze lepiej, bo jak sie tak przyjrzalem temu nowemu z projektu, to juz po 20 minutach mi sie nie podoba :wink: . Ten z prototypu szlachetniej wyglada. Moze nawet i lepiej, ze moja Skodzinka bedzie wyprodukowana ze starym logo, nowe wejdzie prawdopodobnie w polowie kwietnia 2011, w 20 rocznice slubu Skody z VW
Ale, co do jednego możemy się umówić - obecne logo również nie powala na kolana ;-) choć jest chyba najlepsze z dotychczasowych, poza tym że się już opatrzyło to nie widzę powodów żeby go nie zmienić - oczywiście na lepsze
Jac_ek, :haha: tylko kuraka bym poprawił w stylu poprzednich znaczków by stał na jednej nodze a drugą zadartą miał, no i można by dodać na dole literki MB jak mlada boleslav :diabelski_usmiech
A poważnie to dobrze że Czesi się wreszcie obudzili bo logo już dawno powinno być srebrne a nie zielone, a co zrobią zobaczymy, ja już się cieszę że będzie lepiej niż jest.
A poważnie to dobrze że Czesi się wreszcie obudzili bo logo już dawno powinno być srebrne a nie zielone, a co zrobią zobaczymy, ja już się cieszę że będzie lepiej niż jest.
No przeciez pisza ze zielone tlo pozostanie bo ... ekologia.
Mnie sie obecne logo podoba , wlasnie miedzy innymi dlatego ze jest inne od wiekszosci producentow ktorzy maja po prostu w pelni chromowane i jednokolorowe.
Obecne logo Skody zmusza nieco do myslenia i zastanowienia co przedstawia co wiekszosci sie nie wychodzi i mysla ze to ptak. Obecne logo Skody to cos w stylu logo Rovera z lodzia Vikingow. Czyli nie jest to proste logo. Wiekszosc producentow idzie dzis na latwizne robiac logo w formie jakiegos jednego symbolu i dodatkowo mania powiekszania logo z kazda nowa wersja auta. Nawet Volvoi juz w to poszlo.
Tak czy inaczej 1 logo to kupa i chyba ich pogielo jezeli w to wejda.
Moim zdaniem jak chca zmienic logo to powinni to robic podobnie do zmian stylistycznych auta czyli ewolucja a nie rewolucja. Skupilbym sie na wyeksponowaniu strzaly kosztem skrzdla plus akcja reklamowa pt. Emil Skoda w rezerwacie indian Navajo ...w sumie taka akcja pasowala by do eco Skody.
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
Komentarz