Dzięki janusz35. To było nadpalone gniazdko bezpiecznika [na aku - lewy, od strony silnika]... Bezpiecznik od góry wygląda zupełnie nie podejrzanie, natomiast już wyciągnięcie ujawniło że się zgrzał ze stopkami... co ciekawe - niczego z góry nie widać, nawet najmniejszego śladu nadtopienia plastiku. Nauka z tego przykładu płynie taka - czego możesz dotknąć, puruszyć, wyciągnąc - zrób to a nie tylko przyglądaj sie
@Space99. Nie w ramach polemiki, ale w ramach pytania: czy mała ilość czynnika chlodzącego [mała ilość powinna spowodować małe ciśnienie] nie powinna wygenerować błędu?
Co do roku 2007 - masz racje... Dlatego na końcu pierwszego posta napisałem "Na dniach miałem jechać na przegląd i uzupełnienie klimy... "
Pozdro.
@Space99. Nie w ramach polemiki, ale w ramach pytania: czy mała ilość czynnika chlodzącego [mała ilość powinna spowodować małe ciśnienie] nie powinna wygenerować błędu?
Co do roku 2007 - masz racje... Dlatego na końcu pierwszego posta napisałem "Na dniach miałem jechać na przegląd i uzupełnienie klimy... "
Pozdro.
Komentarz