Skoda liderem sprzedaży w 2010

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • trojan76
    Classic
    • 2011
    • 14

Zamieszczone przez Dijkstra
    Zamieszczone przez kropeck
    Zamieszczone przez AdamB
    Jak do tej listy się dopisać??? Mam VCDS-a i codziennie teraz jestem w Krakowie, więc Kraków i okolice Miechowa mogę pomóc.
    Chyba zarządza tą listą Dijsktra, więc do niego.
    Michal, umawialismy sie ze kto sie chce dopisac to se ja sciaga, dopisuje co chce i Tobie odsyla a Ty ja wrzucasz na serwer no chyba ze sie cos zmienilo?? :szeroki_usmiech
    To oczywiście jest bardzo dobre rozwiązanie, o którym z powodu tego, że nikt nie skorzystał do dziś, to zapomniałem :-)
    Hasła nie pamiętam :-)

Postaram się sklecić jakąś stronkę, na której będzie się można dopisywać, a dane z automatu będą się wklejały do tego excel'a (albo będzie generowany PDF z danymi.
    trojan76
  • machu
    Ambiente
    • 2010
    • 147

Według informacji z portalu onet.pl Skoda po raz kolejny została liderem sprzedaży samochodów osobowych w Polsce.
    Skoda - wiadomo bdb renoma marki, utrzymane w ryzach ceny, VW dla ubogich jak niektórzy piszą na naszym forum.
    VW - pozytywne zaskoczenie - ale i tak 10 tys sztuk mniej niż czeska siostra. Wniosek jaki mi się nasuwa to, że pomału zaczynamy patrzeć nie tylko na cenę, ale również markę i jakość wyrobu (w tym wyposażenie. Gdyby cena była aż tak domunującą wagą, to KIA powinna być jednak trochę wyżej
    VW przegnał nawet Forda (ba, prawie o 3 tys. Fiata!) Cieszy mnie to, może w końcu unikniemy zalewu używanych VW wiadomym tylko handlarzom pochodzeniu...Przynajmniej za kilka lat wrócą na rynek wtórny.

źródło: http://moto.onet.pl/1634809,1,skoda-...ul.html?node=2

[update]...i jeszcze tabelki - źródło samar.pl

No i gdzie ten "kryzys"
    Sprzedam czarnulkę...
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063

Komentarz

• penerus57
      Classic
      • 2009
      • 39

witam, gratuluje skodzie że majac znaczny udział w naszym polskim rynku nie widzi potrzeby wgrania w komputer menu w języku polskim

maja nas po prostu w anusie-czyli odbycie

Komentarz

Pracuję...