Modele pickup przebojem 2011 w Polsce?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Zamieszczone przez eros662
    Nie chce by pompa mi saidła heh a tak ogólnie jaki koszt tych 216 czy 230??? Moze znasz tez strone czy sklep gdzie mozna zakupic ów wtryski do mojego AHFa?
    Nic się jej nie stanie, nie wykorzystasz tylko ich potencjału Co do kupna to z tego co się orientuje wszyscy polecają zakup od użytkownika Cowboy z forum golfa.

Jeszcze tego użytkownika znalazłem na allegro: http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=2621047 wygląda solidnie, ale nic na jego temat nie mogę powiedzieć.

Aha jak będziesz brał wtryski to raczej Boscha niż Bosio.
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Zgodnie z aktualnymi prognozami, tegoroczna sprzedaż modeli typu pick-up na polskim rynku ma szansę osiągnąć pułap nawet 4 000 sztuk. Aktualnie liderem omawianego segmentu jest Mitsubishi L200.

Jak można przeczytać we wtorkowym wydaniu Dziennika Gazety Prawnej, w roku bieżącym może nastąpić wyraźne ożywienie w segmencie modeli typu pick-up na polskim rynku. Prognozy zakładają nawet wynik na poziomie około 4 000 sztuk.

Rosnącemu zainteresowaniu klientów ofertą modeli pick-up sprzyjać ma możliwość pełnego odpisu podatku VAT przy zakupie pojazdu (w przeciwieństwie do aut „z kratką”), a także ogólnie poprawiająca się kondycja polskiej gospodarki.

Według danych IBRM Samar, czołówkę najpopularniejszych modeli pick-up na polskim rynku aktualnie tworzą kolejno Mitsubishi L200, Nissan Navara, Toyota Hilux, Ford Ranger oraz TATA Xenon (dane za okres styczeń-listopad). Warto dodać, że ciekawą propozycją dla polskich klientów może stać się też debiutujący niedawno na rynku model Volkswagen Amarok.
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• marektbg
      Elegance
      • 2010
      • 861

Ostatnio czytałem, że Dacia ma w ofercie Logana w wersji pick-up :wink:
      Amarok jest extra :szeroki_usmiech

Komentarz

• daneczek76
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 3642
        • Toyota

Zamieszczone przez marektbg
        Amarok jest extra
        jest Jedwabisty
        Ale nadal uważam żę są to auta dla farmerów i rolników do jazdy na pole w kaloszach.
        [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• marektbg
          Elegance
          • 2010
          • 861

daneczek76 właśnie tak. Ale u nas jest jeszcze inaczej - pick-up kosztuje połowę tego co prawdziwy SUV i wielu nabywców kupuje go robi zabudowę budy i jest git - szpan przed sąsiadami, że ma SUVa :P

Komentarz

• Michał725
            Classic
            • 2010
            • 32

Skoda mogłaby wprowadzić wersję 2-osobową Octavii tak jak parę lat temu, aby odliczyć cały vat. Niestety na razie mamy tylko fabię.

Komentarz

• piotrek_gdy
              RS
              • 2008
              • 7723
              • Volkswagen
              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Amarok jest extra
              czytałem takie porównanie AMAroka, L200, Hiluxa, Navarry i Rangera

wygarał Amarok ale zjechali go za to, że w wersji bez przekładni redukcyjnej ma mało mocy przy ruszaniu, słabe wyposażenie no i gabaryt-najszersze nadwozie w teście
              przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• maciek127
                Classic
                • 2010
                • 5

Ostatnio czytałem, że Dacia ma w ofercie Logana w wersji pick-up
                ty nie czytałeś ty wiesz :szeroki_usmiech

Komentarz

Pracuję...