Nowy Hyundai i40sw

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Morgoth
    L&K
    • 2010
    • 1116

Zamieszczone przez Skfarek
    Morgoth, pozostaje jeszcze kwestia mentalności (zwłaszcza w Polsce), w chwili obecnej idea wydania 80-90 tys. zł na koreańskie auto czyli Hyundaia czy Kię dla większości jest mocno abstrakcyjna nawet mimo lepszego wyposażenia lub mocniejszego silnika w tych ostatnich :wink:
    Lepiej wydać na Koreańczyka 80-90 tys. niż 100 tys. za Francę albo 120 tys. za Niemaszka, lub Japońca co?

Ja uciekłem po kilku latach z ukochanej (kolejnej) Toyoty, do duuużo tańszej Skody, ale mam lepsze wyposażenie, DSG, turbo w benzynie i takie tam, które w Japońcu w ogóle nie występują.

Jeśli koreańce wprowadzą w końcu skrzynie 2-sprzęgłowe i silniki z turbo w benzynie, to bez skrupułów ucieknę z następnym autem do nich. Przestałem przywiązywać się do marek.

[ Dodano: Czw 21 Kwi, 11 10:56 ]
    W ostatnich tygodniach w wielu magazynach motoryzacyjnych pojawiły się testy Hyundaia i40 SW w wersji zasilanej dieslem 1.7 136 KM. Co więcej wszystkie źródła bazowały na tym samym samochodzie, udostępnionym do testów - fotki niemieckie, brytyjskie i polskie prezentowały ten sam egzemplarz z jednymi tablicami rejestracyjnymi.

W tym tygodniu Anglikom z Auto Expressu wpadł w ręce model z silnikiem benzynowym 2.0 GDI o mocy 175 bhp, więc niebawem można się spodziewać podobnych testów polskiej prasie

Tymczasem wspomniany teścik:

Morgoth

Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
    G.B.Show

Komentarz

Pracuję...