Najlepsze silniki 2011 roku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • damianleskiewicz
    Classic
    • 2010
    • 13

Witam jestem zielony jesli idzie o pneumatykę - a z tym mam do czynienia.

Polecono mi kupić SERWO 1j1 614 105 AB. Jak lub gdzie mogę znaleźć tę część lub zamiennik - jeśli zamiennik to o jakim numerze. Chodzi oczywiście o używkę...

Może ktoś ma taką część do mojej kochanej Oktawki Prosze o pomoc
  • PAOLO ESCO
    RS
    • 2009
    • 6626
    • Volkswagen
    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Najlepsze silniki 2011 roku:
    W dziesiątce najlepszych silników 2011 roku według magazynu Wards AutoWorld znalazły się motory produkcji Audi, BMW, Chryslera, Forda, Chevroleta, Hyundaia, Nissana, Volkswagena i Volvo

i oczywisćie silnik roku 2010 dla VW - prestiżową nagrodę w konkursie Engine of the Year otrzymał podwójnie doładowany motor 1.4 TSI Volkswagena
    Pisaliśmy już o dwukrotnie wyróżnionym silniku AMG. Dziś przedstawiamy pełny spis zwycięzców w dorocznym, prestiżowym konkursie Engine of the Year. Zwycięzcą całego rankingu został podwójnie doładowany motor 1.4 TSI Volkswagena

W dziesiątce najlepszych silników 2011 roku według magazynu Wards AutoWorld znalazły się motory produkcji Audi, BMW, Chryslera, Forda, Chevroleta, Hyundaia, Nissana, Volkswagena i Volvo. Wśród wyróżnionych znalazł się VW Jetta 2.0 TDI DOHC R4 (turbodiesel, 140 KM przy 4200 obr./min, 320 Nm przy 1750-2500 obr./min)

Jeśli było to dajcie znać - usunę temat.
    PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

Pracuję...