Zamieszczone przez onyx73
no to grubo jak za ersa 138kpln :shock: a odnosnie ersa to chyba w swoim profilu masz coś pokiełbaszone, od kiedy masz ersa z silnikiem bkd? :wink:
nie podoba mi sie i juz, choć wygodna jest przy moich 2m, octy juz nie chce za mala, a moją ex mimo tych awarii uwazam za b mile autko...

wole puga 508 gt.
najpierw był sobie O2 E100 a później stał się RSem... uprzedzając awarie przeniesienia napędu były przed modzeniem silnika.. zawiasu i body kitu...
http://plichta.vw.pl/d1169/u2650/

A ja nwet jestem pewien, że własnie tak by było
Peugeot nie jest zbyt chętny do dużych upustów i wiem to z autopsji, a w dodatku 508 to nowiutki model, a w przypadku takowych upusty cenowe, niezaleznie od marki, sa minimalne.

A ja nwet jestem pewien, że własnie tak by było
Peugeot nie jest zbyt chętny do dużych upustów i wiem to z autopsji, a w dodatku 508 to nowiutki model, a w przypadku takowych upusty cenowe, niezaleznie od marki, sa minimalne.
i ten RS wcale nie wyszadłby drożej od tej 508-mki.

też obejrzałem jedno i drugie
i zdanie mam podobne
chociaż jestem laikiem... to może poza jako takim "wyglądem" 508 niczym więcej specjalnie mnie nie urzekł..... nie wiem co mówią suche dane z katalogu, ale jak zobaczyłem bagażnik 508, to wizualnie wydaje mi się że Octa ma zdecydowanie większy
więc co dopiero SuperB ? :P i w 508 kierownica mi się nie podobała.... niby "bajer", pełno guzików, ale jakaś taka "mała"
jak ją wziąłem w łapy, to miałem wrażenie jak jakaś od fiata126p :P
ale każdy może mieć swoje zdanie 
co mnie nie dziwi :P dwóch ziomów oglądało nowego toura kombi: "zobacz, gdzie ku*** kupisz nowe auto za taką cenę i do tego takie wielkie ? bagażnik taki że byś całą chatę na wycieczkę zabrał, a nie jakaś nowa Micra za 51k w której plecak może przewieziesz"

pugiem tez się nie podniecam znudziły mnie auta z Vaga po 10 latach jeżdżenia nimi i szukam alternatywy
. Wnętrze 508, jego wykonanie, materiały, itepe są o niebo lepsze niż w mojej octavii. 508 jest o wiele bardziej komfortowy i wygodny, silnik 2.0 HDi na pewno cichszy, bardziej kulturalny i wydał mi się dynamiczniejszy. Zawsze myślałem, że taki wielki szklany dach to zawracanie d.... nawet to mi się bardzo spodobało.
Komentarz