I Zlot Skody Yeti - 17 kwietnia 2011, Rochna k. Brzezin

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dareczek82
    Classic
    • 2007
    • 25

Witam ponownie, nie mam czasu się zajmować tą Octavią ale sprawa jest denerwująca, postanowiłem wystąpić w Turbokamerze i teraz zgłaszam się po kolei do innych programów i gazet. Temat jest nieprzyjemny dla klientów i chciałbym przestrzec wszystkich przyszłych klientów co ich czeka jak kupią taki samochód.
    W sobotę jeździłem nowym Passatem 170KM + DSG - też ściągał, trochę słabiej ale tak samo jak moja octavia.
    SAP ma mnie jak pewnie i innych klientów głęboko w du..ie.
    Napisałem do fabryki, odpisali mi meila że tym problemem zajmuje się SAP.
    Wysłałem im filmik z Turbokamery - jeszcze nie dostałem odpowiedzi.
    Uważam, że jeżeli ten typ tak ma to powinienem być poinformowany przed zakupem auta.
  • b707
    L&K
    S_OCP Member
    • 2006
    • 1272

Wiem że są u nas właściciele Yetiszonów... więc:

Redakcja autoGALERIA.pl serdecznie zaprasza na I Zlot Skody Yeti, który odbędzie się 17 kwietnia 2011 o godzinie 11:00 na terenie Ośrodka Wypoczynkowo-Szkoleniowego 'Relaks' w Rochnie koło Brzezin.

17 kwietnia 2011 zapraszamy wszystkich użytkowników i miłośników Skody Yeti do Rochna koło Brzezin (województwo łódzkie), do Ośrodka Wypoczynkowo-Szkoleniowego "Relaks" (Rochna 38), gdzie będzie miał miejsce I Zlot "Zwierzaków", jak pieszczotliwie nazywamy czeskie SUV-y. Na pewno nie zabraknie przyjacielskiej atmosfery, wielu tematów rozmów, jak i smacznego jedzenia (promocyjna cena dla zgłoszonych osób - 20 złotych za dwa dania) oraz zimnych napojów w tę, mamy nadzieję, gorącą, kwietniową niedzielę.

Rochna to niewielka miejscowość letniskowa oddalona 25 km na wschód od Łodzi i 4 km na południe od Brzezin w kierunku Koluszek (w pobliżu drogi wojewódzkiej 716).

Od godziny 11:00 czekamy na wszystkich właścicieli, jak i miłośników tego sympatycznego, czeskiego auta. Mamy nadzieję, że wspólnie stworzymy ciepłą atmosferę i niezapomniane przeżycie. Zgłoszenia przyjmujemy pod adresem [email protected] do 14 kwietnia. Poza tym na wszystkie pytania odpowiemy w temacie o I Zlocie Skody Yeti na naszym forum.

Link do oficjalnej wiadomości na portalu:

Link do tematu na forum gdzie można przeczytać więcej i zgłosić swoją obecność. To ostatnie jest ważne ponieważ ośrodek musi wiedzieć ile osób będzie to wyżywiania.

Pozdrawiam i zapraszam!
    b707 - moderator forum autogaleria.pl
    Adam

Komentarz

Pracuję...