Yeti ekstremalnie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MarcinKanarek
    Classic
    • 2010
    • 25

Yeti ekstremalnie

co do świateł, to jak jestem ostatni to stopa trzymam, jeżeli widzę nadjeżdżający z tyłu samochód, potem wyłączam jak widzę że hamuje. Jeżeli się staczam (sprawdzam zaraz po wyhamowaniu) to ręczny i już.
    Jak jestem na lewo-prawo skręcie to wyłączam nawet kierunkowskazy. (tak tak też mnie irytują, ale bez nerwacji)

co do trąbienia, to z reguły przypominam sobie o tej możliwości jak już jest za późno, czyli wszystko się wydarzyło. Częściej, o ile to ma sens, zamrugam długimi niż zatrąbię. Jakoś tak mam ręce na kierownicy, że wygodniej zamrugać niż zatrąbić.

ziutsane, współczucia. Ja się tak zastanawiam kiedy z OC będą wypłacać całość (100%) szkód jakie ponieśliśmy. Tzn. nie jakieś gówniane wyliczenia wartości auta, bo dla mnie planującego jeździć tym autem powiedzmy 6lat po roku autko traci na wartości 1/6 z powiedzmy 60% (6 lat 60% 1 rok = 10%) a nie 30 i więcej % za 1 rok, do tego auto zastępcze, koszty kupna i rejestracji, ubezpieczenia, podatek itd...
  • r2r
    RS
    • 2008
    • 4721
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Yeti ekstremalnie

Jeśli kogoś interesuje osobliwy humor Jeremy'iego Clarkson'a, to w filmie znajdzie pare jego wygłupów ze Skodą Yeti

Artur

Komentarz

• andriu21tg
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1499

3:12sek od dzis chce miec to auto :szeroki_usmiech

Komentarz

• kowal 2002
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 5161

I kto powie, że nie da się na dachu wozić ciężkich przedmiotów :diabelski_usmiech .
        Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
        Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• PeweK
          Classic
          • 2008
          • 37

Z tego, co pamiętam już kiedyś było to tutaj tylko w pełnej wersji :>

Komentarz

• Morgoth
            L&K
            • 2010
            • 1116

Tu macie prawie 16 minut

So what qualifies the Skoda Yeti for the "Best Car in the World" status? 1. Roomier and more practical than a Mercedes Maybach 2. Faster ...
            Morgoth

Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
            G.B.Show

Komentarz

• abc_rlz.
              Rider
              • 2009
              • 261

Przepraszam bardzo, gdzie on tą kobietę wsadził ? :diabelski_usmiech
              Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
              Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
              Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
              Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM

Komentarz

• macluke
                Elegance
                • 2010
                • 875

Zamieszczone przez abc_rlz.
                Przepraszam bardzo, gdzie on tą kobietę wsadził ? :diabelski_usmiech
                no jak to gdzie? Do schowka

Komentarz

Pracuję...