Peppermint wspiera launch nowej Skody Roomster

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Zamieszczone przez MiKruS
    Wiec to jest mi dopiero standard zachowania. Gratuluje dobrego samopoczucia
    dobrze wiesz ze nie tylko o to chodzilo mi w moim poscie w tym temacie- a tamten zostal zakonczony i tyle (moze ja bylem nie dosc precyzyjny w swoich wypowiedziach - ale Twoje streszczenie jest po prostu Twoje i ma sie nijak do tego o czym ja napisalem...)

Drazni mnie Twoje zachowanie w stosunku do innych userow i nie bede tego ukrywal. Pewnie moje drazni Ciebie - ot zycie. Jestes taki jaki jestes i moze to i dobrze ale nie jest to jednoznaczne ze mam to akceptowac w calej rozciaglosci. Moze powodem jest to ze gdybysmy sie poznali w realu byloby lepiej ale jak na razie znam Cie tylko z forum i oceniam po tym co czytam Twojego autorstwa.

Pewnie pora pogadac w Cafe 66
    Pozdrawiam wszystkich uczestnikw dyskusji
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

W lipcu w salonach Skody pojawi się nowy kompaktowy minivan Roomster. Launch nowego modelu wesprze kampania promocyjna prowadzona w salonach Skoda Auto Polska i w prasie. Celem prowadzonych działań jest kształtowanie wizerunku Skody Roomster jako auta kompaktowego z cechami funkcjonalnymi minivana (MPV), który ma łączyć w sobie radość jazdy i komfort przestrzeni. Za przygotowanie i realizację kampanii odpowiedzialna jest agencja Peppermint.

Działania rozpoczną się na początku lipca i potrwają do połowy września. Komunikacja w kampanii skierowana jest na zwrócenie uwagi na funkcjonalne cechy Roomstera - radość jazdy (prowadzenie, silniki, udogodnienia dla kierowcy) oraz komfort przestrzeni (inteligentna tylna kanapa, panoramiczny szklany dach, funkcjonalne dodatki umożliwiające przewożenie rozmaitych bagaży, duży bagażnik).

Na potrzeby kampanii agencja Peppermint przygotowała materiały POS, które pojawią się w lipcu w salonach Skoda Auto Polska. Kampania wsparta zostanie również działaniami ATL - ogłoszenia prasowe łączące w sobie elementy teaseru i racjonalnej informacji przygotowane przez agencję pojawią się na początku lipca m.in. w „Pulsie Biznesu”, a następnie w prasie motoryzacyjnej, w dziennikach ogólnopolskich i tygodnikach opinii.

W ramach działań agencja Peppermint przeprowadziła już mailing do dziennikarzy zajmujących się motoryzacją, informujący o nowym modelu Skody. Wraz z hasłem „Jest wiele kompaktów. Ale tylko jeden ma tyle przestrzeni” dziennikarze otrzymali przesyłkę - eleganckie pudełko, w którym znajdowały się cztery płyty CD; trzy z nich zawierały muzykę, a jedna o większym formacie prezentację Roomstera.

Dodatkowo w ramach kampanii zostanie również wyprodukowany 8-sekundowy TV billboard sponsorski promujący nowy model Skody, który będzie emitowany w stacji TVN.
    [samar.pl - link]
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...