Jak może dostawac sie do oleju płyn chłodniczy skoro nie dolewam go nawet kropelki , a znika mi tylko olej.... Ciśnienie było mierzone przed remontem kilka razy jak mi ta jedną świece cały czas brudziło nagarem ale było w normie.
... szczescie w nieszczesciu ...
Zwiń
X
-
co, hample się skończyły? octa w serii nie nadaje się do "prędkości autostradowych", dlatego przed programem zakładam komplet z RS /hample+springi/. ale dobrze, że wszyscy cali, choć o tym, że "nic się nie stało" to bym polemizował. miałem już raz "zdarzenie drogowe" i powiem jedno, smród pironaboju po otwarciu airbaga długo pamiętałem...Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
sory ale to jacyś ludzie małego wzrostu byli że przeżyli, bo jak byli by wysocy myślę że nie było by tak wesoło.
[ Dodano: Wto 21 Cze, 11 11:14 ]
Zamieszczone przez Tony065ali, choć o tym, że "nic się nie stało" to bym polemizował. miałem już raz "zdarzenie drogowe" i powiem jedno, smród pironaboju po otwarciu airbaga długo pamiętałem...[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76a jak uszy po wystrzale poduch słuch dobry czy tez przez jakiś czas coś gwizdałoBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065Zamieszczone przez daneczek76a jak uszy po wystrzale poduch słuch dobry czy tez przez jakiś czas coś gwizdałoByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
Komentarz