Jak może dostawac sie do oleju płyn chłodniczy skoro nie dolewam go nawet kropelki , a znika mi tylko olej.... Ciśnienie było mierzone przed remontem kilka razy jak mi ta jedną świece cały czas brudziło nagarem ale było w normie.
... szczescie w nieszczesciu ...
Zwiń
X
-
co, hample się skończyły? octa w serii nie nadaje się do "prędkości autostradowych", dlatego przed programem zakładam komplet z RS /hample+springi/. ale dobrze, że wszyscy cali, choć o tym, że "nic się nie stało" to bym polemizował. miałem już raz "zdarzenie drogowe" i powiem jedno, smród pironaboju po otwarciu airbaga długo pamiętałem...
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
sory ale to jacyś ludzie małego wzrostu byli że przeżyli, bo jak byli by wysocy myślę że nie było by tak wesoło.
[ Dodano: Wto 21 Cze, 11 11:14 ]
a jak uszy po wystrzale poduch słuch dobry czy tez przez jakiś czas coś gwizdało.Zamieszczone przez Tony065ali, choć o tym, że "nic się nie stało" to bym polemizował. miałem już raz "zdarzenie drogowe" i powiem jedno, smród pironaboju po otwarciu airbaga długo pamiętałem...[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
taki mi adrenalina skoczyła, że dopiero po paru godzinach zacząłem odczuwać skutki tego "zdarzenia", ale dziękuję, uszy OK.Zamieszczone przez daneczek76a jak uszy po wystrzale poduch słuch dobry czy tez przez jakiś czas coś gwizdałoBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
U mnie gwizdało przez jakieś 5 minut po, tuż po samym zdarzeniu pamiętam, że tak mnie wcisnęło w pasy, że straciłem dech na pare sekund. A w sumie dopiero po paru godzinach jak adrenalinka zeszła to zaczął mnie boleć mostek i żebra (od pasów).Zamieszczone przez Tony065taki mi adrenalina skoczyła, że dopiero po paru godzinach zacząłem odczuwać skutki tego "zdarzenia", ale dziękuję, uszy OK.Zamieszczone przez daneczek76a jak uszy po wystrzale poduch słuch dobry czy tez przez jakiś czas coś gwizdałoByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-

Komentarz