Zamieszczone przez Octavianos
Octavia Tour Trumf
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez OctavianosNo to muszę Cię zmartwić, gdyż seda platin czyli szary platin oraz modra metaliza, czyli błękit lava są już dostępne do zamawiania dla Toura, ale w starych katalogach jeszcze nie występują....Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
nie występują na stronach SAP, bo jeszcze nie zostały zaktualizowane, natomiast od 22 tygodnia można bez problemu te dwa kolory zamawiać. Dobrzy sprzedawcy zaprezentują i pokażą je na próbnikach. Ładne kolorki - szczególnie ciekawy jest błękit lava i jestem ciekaw jak będzie prezentował się na aucie w rzeczywistości.
Komentarz
-
-
sew1981, spoko dla dużej większości tak - ale znam takich co nie używają bo nawet jak wejdą na 10 min do sklepu z klima to już maja po gardle zaczyna ich drapać itd.
oczywiście najlepiej kupić z Klimą ale pewnie znajdzie się mały promil ludzi którzy ze względów zdrowotnych albo jej nie użyją albo nawet nie zamówią.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz