brutus, Watpie, aby jakis serwis w rozliczeniu wzial uzywane czesci :idea: Przeciez oni maja zarabiac, jak chcesz to na pewno przyjma, ale nie rozlicza tego :twisted:
Najmocniejszy Seat
Zwiń
X
-
Najmocniejszy Seat
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Najmocniejszy Seat
Na rozpoczynającej się dziś wystawie motoryzacyjnej w Londynie premierę będzie miał Leon Cupra – najmocniejszy seryjnie produkowany samochód w historii Seata.
Seat Leon Cupra ma turbodoładowany, benzynowy silnik z bezpośrednim wtryskiem paliwa (FSI).
Jednostka napędowa o pojemności 2 l rozwija moc 240 KM zapewniając osiągi godne auta gotowego do startu w wyścigu WTTC (Mistrzostw Świata Samochodów Turystycznych): prędkość maksymalną 247 km/h i przyspieszenie od 0 do 100 km/h w zaledwie 6,4 sekundy.
Sportowy charakter Leona Cupry podkreślają powiększone, w porównaniu ze standartową wersją, 18-calowe obręcze kół, lakierowane na czarno lusterka boczne oraz owalna końcówka układu wydechowego z polerowanej stali. We wnętrzu zamontowano go kubełkowe fotele i sportową kierownicę.
Jeszcze w tym miesiącu Leon Cupra zostanie wprowadzony na wybrane rynki europejskie. Na razie nie wiadomo, kiedy można go będzie kupić w Polsce.
[motofakty.pl - link]Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Uuueee przyzwyczaicie się z czasem do nowych lini i zacznie wam się podobać
A tak poważnie to mi się z początku nowy leoś nie podobał, ale jak obejrzałem go z bliska to sie do niego przekonuję. Tak szczerze to pasuje mi w nim połączenie wyglądu (ala alfa romeo) / cena (tańszy od skody :shock: ) / wykonanie (prawie jak vw silnik, zawiecha).Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BioBogonUuueee przyzwyczaicie się z czasem do nowych lini i zacznie wam się podobać
W nowym jest jakis taki konflikt - delikatne auto zrobione zderzakami na agresywny wyglad - jakos to dziwnie wyglada.
Mam nadzieje, ze na zywo bedzie lepiej.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSW nowym jest jakis taki konflikt - delikatne auto zrobione zderzakami na agresywny wyglad - jakos to dziwnie wyglada.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftCzy stara Cupra R nie miala juz takich hebli w pakiecie Brembo :?:
a nawiasem mówiąc Leon I Cupra R miał charakter
po dłuższym czasie jak się pojawią na drogach to ciężko będzie odróżnić Leona Cupre od
FR'ki czy też od Altei FR, troszkę wszystko to do siebie podobne!
Ja mam tylko nadzieję, iż pojawi się jeszcze Cupra R ale obuta 4x4 i z silnikiem 3.2 od
TT'ki !Seat Leon TS
Skoda Octavia 1.6 LX
Komentarz
-
Komentarz