Kolego ukcik przekonałeś mnie do zakupu. Nie mam jeszcze tak dokuczliwego problemu jak są tu opisywane ale sytuacja nie jest dobra. Zdecyduje się też na zakup tych springów dodatkowych, bo jak się naczytałem opowieści innych że po wymianie gwarancyjnej praktycznie nic się nie zmienia to po co jechać na serwis. Po za tym koszt dosyć przyzwoity.
Czy masz jakieś namiary gdzie kupić takie sprężynki, jaka cena?
Ja namierzyłem je w Firmie AVANGER.Wysłałem zapytanie i czekam na odpowiedz
Może jakieś zakupy grupowe :szeroki_usmiech to i cena była by inna
:szeroki_usmiech
Każdy polityk sobie ciągle kupuje nowe auta. Wcześniej miał O2. Nie lubię go, nie mogę na niego patrzeć, no ale jakby nie było to partia za którą ja jestem wydaje na auta więcej, więc jakoś się go nie czepiam.
sew, czyżbyś widział parking pod ergo arena :?: cały zapchany nowymi Pugami, pewnie na przyszłe Euro... jeżeli te auta mają tak stać jeszcze rok, to dobrze im nie wróżę, ale po co jest ASO i "umowa" miedzy kolesiami... potem te szroty będą szły do "szczęśliwców" i dopiero będzie dramat, auto ma niewiele ponad rok a wszystko co można się sypie dużo przed czasem. z co do tematu głównego, to czego czepiacie się zchorowanego frustrata :lol: tacy często muszą sobie powiększać ego autami takich właśnie rozmiarów :wink:
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Trochę Was nie rozumiem, przecież tam jest napisane że to partia kupiła, a nie kaczor. Myślicie że konsultowali z nim wybór pojazdu? Przecież on nawet nie ma prawka, nie mówiąc o tym żeby miał jakiekolwiek pojęcie o samochodach. . .
Dzida, no falt jakby konsultowali to nie wydali by 175 tysi tylko co najmniej pół bańki na taki jakim premier jeździ :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
ale to chyba akurat dobrze, ze nie wozi się autem za pół bańki, kimkolwiek jest "u góry". Mi do szczęścia też by wystarczył superb za stokilkadziesiąt tysięcy na full wypasie. Miejsca ma sporo, a w środku wszystko co auta za pół bańki. Tylko że znaczek skody. Myślę, że to dobre podejście takie autko :wink:
To chyba reszta musi przedłużać sobie fiuta autami za pół bańki akurat.
Koniec politykowania. Według mnie dobry wybór - Superb
[ Dodano: Wto 26 Lip, 11 09:53 ] WojtaSpider, czy jesteś czyimś następcą? czy wróciłeś pod innym nickiem? Bo kolega Morgoth miał taką "ładną" fotkę w profilu z poharataną twarzą.....zastanawiające.
A nie poptrawiam się , bo dołączyłeś w 2010, więc już jesteś trochę. Widocznie oboje lubicie akupunkturę twarzy
:szeroki_usmiech taaaaa jestem siedemnastym wcieleniem hakira z Koluszek a twarz mam pocharataną od dzieciństwa....cholerna kosiarka :diabelski_usmiech
i to jest własnie polska klasa polityczna. Kupa krętaczy którzy zwykłych obywateli jak i Polskę mają głęboko w d.... . Faceta nie interesuje los innych uczestników drogi, bo on jedzie, wielki polityk więc spiep... na bok. Dla mnie taki człowiek jest już przegrany. Szkoda, że nie wyskoczył mu żaden dzik czy sarna. Może by się wtedy jeden z drugim czegoś nauczył. Chociaż watpię, bo zaraz by było, że sarna jest z innej partii i wyskoczyła na drogę celowo, bo to był spisek Po prostu żygać mi się na to chce !!! Żeby nie być posądzonym o sympatyzowanie z jakimkolwiek innym ugrupowaniem powiem tylko tyle - żałuję, że WSZYSCY nasi politycy z każdej jednej partii nie zmiescili się do TU 154 który roztrzaskał się pod Smoleńskiem.
P.S.
A gdzie była policja drogowa która podobno tak dba o bezpieczeństwo na naszych drogach ??? 8)
Komentarz