Święta racja - moja Czeszka dzisiaj dostanie letnie laćki
Ja właśnie wróciłem z wymiany Trzeba będzie tylko jeszcze chwilę rano i wieczór uważać bo takie temperatury jak dziś to tylko przez chwilę. Ale damy radę
Hyundai od przyszlego roku bedzie montowal w swoich nowych modelach nowe turbodoladowane motory.
1.6T 210KM i 265NM.
i 2.0T 274KM i 374NM.
Przynajmniej na papierze Vag zostal z tylu.
Hyundai od przyszlego roku bedzie montowal w swoich nowych modelach nowe turbodoladowane motory.
1.6T 210KM i 265NM.
i 2.0T 274KM i 374NM.
Przynajmniej na papierze Vag zostal z tylu.
i bardzo dobrze, czym większy wybór na rynku tym lepiej
1.7 diesel 136 kuca to konstrukcja skośna czy coś skopiowali/stargali z opla np.?
Nie to ich wlasna konstrukcja, ale nic specjalnego. Silnik do mniej wiecej 2200 obr/min wogóle nie jedzie.
Szczerze mówiąc podoba mi sie i40 i nawet rozpatruję go jako nastepcę mojej O II ale jesli nie dadzą mi rabatu rzędu ok. 9 tys zł to niech sobie sami kupują to auto za takie pieniądze
[quote="Lashlo"]paweł2, masz jakies dojscia?[/quote
Niebardzo ale mam znajomego w salonie i mowil mi ze w 2012 na najdrozsze modele beda takie upusty :wink:
1.7 diesel 136 kuca to konstrukcja skośna czy coś skopiowali/stargali z opla np.?
Nie to ich wlasna konstrukcja, ale nic specjalnego. Silnik do mniej wiecej 2200 obr/min wogóle nie jedzie.
Szczerze mówiąc podoba mi sie i40 i nawet rozpatruję go jako nastepcę mojej O II ale jesli nie dadzą mi rabatu rzędu ok. 9 tys zł to niech sobie sami kupują to auto za takie pieniądze
No własnie zobaczę co bedize słychać do tego czasu o O3. Puki co interesuje mnie Superb II, i40 i Insygnia. Cekaw jeszcze jestem Kii Optimy.
[ Dodano: Wto 25 Paź, 11 12:13 ]
Zamieszczone przez piramida
i bardzo dobrze, czym większy wybór na rynku tym lepiej
zgadza sie juz oficjalnie
1.6t 204/256
2.0d 150/320
Komentarz