Dzis rozmawiałem z tokarzem i na zamówienie zrobi mi takowe tulejki tylko zamówiłem wymiar nie 21 mm wysokosci tylko 13mm mysle ze bedzie to swego rodzaju złoty srodek, za komplet ok 40zł zdam relacje jak je dostane i foty jak chcecie wrzucę.
mnie w sklepie za ori tulejki o wysokości coś około 11mm powiedzieli 35PLN (za 2 szt.), więc nie wiem czy jest sens przepłącać i kombinować z tokarzami, nr tych niższych tulejek jast identyczny jak tych o wysokości 21 mm tylko bez oznzczenia literowego na końcu
jak dla mnie jak kłaść już tulejki to raczej te wyższe
Przede wszystkim nowy przedni zderzak. Może trochę grill zmienią no i pewnie nowe logo się pojawi.
EDIT
Może nie na temat, ale jak sobie pomyślę, że niektórzy czekają na O2FL po 5-6 miesięcy i takie terminy są niby cały czas, to jak ktoś teraz zamówi auto, odbierze w lutym?, marcu? to pojeździ 3 miesiące (FL pewnie wejdzie jako MY13) i będzie miał 'stary' model. Ja bym się lekko zdołował :P
to jest pewnie przygrywka powoli do OIII
widać nowy zderzak, być może dzienne zrobią tak jak w Golfie 6, w odbłyśniku od drogowych, albo będą Ledy w tym miejscu a w miejsce mijania trafi H4 albo w opcji prawdziwy Bi-Xenon (a nie jakieś półśrodki jak teraz)
No ale to takie gdybanie
[ Dodano: Czw 22 Wrz, 11 21:29 ]
no i z tyłu tablica na zderzaku
Jeżeli to będzie faktycznie FL to moim zdaniem kiepski pomysł ze strony Skody ... face lifting face liftingu czyli takie odgrzewanie kotleta szczególnie wątpliwe w czasach gdy wprowadza nowy model >> Vision L
Kiedy bedzie zatem nowa Octa III ?
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
Komentarz