A co ma miec, co wpisujecie
Octavia po tuningu Miloteca
Zwiń
X
-
Octavia po tuningu Miloteca
Fakt, w jej segmencie można znaleźć ciekawsze obiekty do tuningu. Milotec postanowił jednak udowodnić, że poczciwa Skoda Octavia też może wyglądać (i jeździć) bardziej agresywnie
co wy na to ? Mi sie baaardzo podoba. Zwłaszcza te brewki które upodobniły reflektory Octy do tych z Superba 2.
P.S
Jesli chodzi o komentarze pod art. to szkoda czasu i słów :evil:Czarny Elegance
-
-
Jeżeli o mnie chodzi to ten projekt w ogóle mi nie podchodzi.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZwłaszcza te brewki które upodobniły reflektory Octy do tych z Superba 2.
P.S.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
A ja oprocz przeczytania artykulu postanowilem przeczytac komentarze. Zal mi tych nie ktorych ludzi, moze kiedys zrozumieja ze auto to nie wszystko :roll:Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Maciek
jest ok, ale brakuje mi znaczka w grilu i na klapie :!:
poza tym brewki out :!:
a tak to jest mocna
BTW
rozpierdalają mnie takie teksty!
Rzezbienie w goownie.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIjest ok, ale brakuje mi znaczka w grilu i na klapie
poza tym brewki out
a tak to jest mocnaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
E tam. Przeczytałem te komentarze i leje na to. Mam O1 i jestem bardzo zadowolony z liścia kapusty na znaczku..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Przeczytałem wszystkie wasze wpisy i .... mi sie to auto naprawdę nie kojarzy żadanym innym poza Octavią II, no moze troche z Superbem II przez te brewki na reflektorach, ale na 100% nie z Vectrą czy Paskiem.
Co do komentarzy pod art. to nie ma sie czym przejmować. Znane portale takie jak Onet czy WP zatrudniają trolli aby poprzez swoje debilne komentarze ci "podgrzewali" dyskusję, pozostała częśc komentarzy jest pisana przez pryszczatych 15 latków którzy nawet nie maja prawa jazdy. A rynek wie swoje - Jakie auto jest najlepiej sprzedającym się w Polsce :twisted:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigCo do komentarzy pod art. to nie ma sie czym przejmować. Znane portale takie jak Onet czy WP zatrudniają trolli aby poprzez swoje debilne komentarze ci "podgrzewali" dyskusję, pozostała częśc komentarzy jest pisana przez pryszczatych 15 latków którzy nawet nie maja prawa jazdy. A rynek wie swoje - Jakie auto jest najlepiej sprzedającym się w PolscePozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
arabian tuning trochę, ale pozytywnie wygląda
najlepszy jest ten fragment tekstu :
"Milotec pomógł 5-drzwiowej Octavii RS zerwać z wizerunkiem "grzecznej dziewczynki""......rs i grzeczna dziewczynka? ciekawe co jakby autor opisał ambiente czy elegance wersje....pewnie jako potulnego bobaska.....
Komentarz
-
Komentarz