Zamieszczone przez Tit_A
Skoda Superb Laurin & Klement już w salonach
Zwiń
X
-
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Tagi: Brak
-
-
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, na polskim rynku pojawił się Superb z najbardziej luksusowym i prestiżowym pakietem wyposażenia: Laurin & Klement.
Samochód wyposażono w eleganckie dodatki, które nadają mu indywidualny charakter. Zarówno wersja nadwozia sedan, jak i kombi wyróżnia się między innymi chromowaną osłoną chłodnicy, 18-calowymi obręczami kół ze stopów lekkich "Sirius" z czarnymi wykończeniami, ozdobnymi progami drzwi z logo Laurin & Klement, czy ekskluzywną skórzaną tapicerką.
Dodatkowo można wybrać wersję z eleganckim drewnianym elementem dekoracyjnym przebiegającym przez deskę rozdzielczą.
W Polsce Superb Laurin & Klement jest dostępny z dwoma silnikami benzynowymi: 2.0 TSI/200 KM i 3.6 FSI/260 KM oraz z najmocniejszą jednostką diesla: 2.0 TDI CR DPF/170 KM.
Superb z pakietem wyposażenia Laurin & Klement na polskim rynku dołącza do modelu Octavia, która w tej wersji wyposażenia jest dostępna już od 1999 roku.
Cena pakietu Laurin & Klement (dostępnego wyłącznie dla wersji wyposażenia Elegance), dla Superba z nadwoziem sedan wynosi 16,5 tys. zł, a dla Superba Combi 16 tys. zł.
źródło:
LINK DO ŹRÓDŁA
-
-
http://moto.onet.pl/1651840,1,skoda-...ul.html?node=2 teraz link działa.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihaumacluke, no właśnie nie bardzo. Wzory felg są podporządkowane wyposażeniu. Ja zamawiając samochód miałem do wyboru z 17" tylko Pegasusy i Pallasy, nie mogłem zamówić Zenithów (dedykowanych do RS) lub Cepeusów (dedykowanych do L&K).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maclukehmm, jak ja zamawiałem samochód - domyślne felgi to były bodajże Crateris, w ramach bezpłatnych opcji zamiany można było wybrać np. Proxima.
Komentarz
-
-
dla mnie drewno w każdej postaci w aucie to jakiś niesmak budzi; nawet RR mimo całego rytuału dopasowywania symetrycznego jakoś nie pasi z drewnem; osobiście - 100x bardziej podchodzi mi szczotkowane aluminium, carbon (choć mniej) albo piano-black na wysoki połysk - może być i na drewnie, ale nie w kolorze i kakturze drewna...
wood-sucks!Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
kross12
Chris11, Trzeba pamiętać gdzie jest miejsce Skody w VW AG, Suberb niema kilku fajnych dodatków które są np. w Pasku a liczysz na prawdziwe drewno?
Komentarz
-
No cóż.... IMHO VW AG nie zawsze zdaje się działać racjonalnie.
Dla przykładu - z naszej poznańskiej fabryki wyjeżdża Caddy, który wszędzie ogłaszany jest jako auto użytkowe, ale nie przeszkadza to w zamówieniu skóry, alcantary, grzanych dupek, dvd... ale już LEDowych lamp się nie da, mimo że w bliźniaczym Touranie można mieć.
Komentarz
-
Komentarz