ciekawy serwis - CARMARKET

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kaga-witek
    Classic
    • 2011
    • 34

mozna postarac sie dobrac kola zebate z innych skrzyn z grupy VW, ale to zagadnienie dla doswiadczonych praktykow, mozna sprobowac dorobic sobie takie kolka, ale to raczej droga impreza
  • macluke
    Elegance
    • 2010
    • 875

znalazłem w sieci ciekawy serwis - z stroną 'o nas':

Serwis zawiera dane o rejestracjach pojazdów o dopuszczalnej masie całkowitej do 3,5 tony z Centralnej Ewidencji Pojazdów. Oferuje wiele możliwości statystyk wg województwa/powiatu, marki/modelu, typu samochodu osobowe/ciężarowe, rodzaju klienta indywidualny/firma. Przy tworzeniu serwisu dużo uwagi poświęciliśmy komfortowi pracy użytkowników :
    użytkownik ma możliwość wyboru wielu parametrów analizy rynku i własnego kształtowania statystyk
    nowością jest przedstawienie statystyk na mapach Polski z podziałem administracyjnym, które znakomicie poprawia czytelność danych
    Dane wprowadzamy do 25 dnia miesiąca następnego, o czym informujemy zarejestrowanych użytkownikow w comiesięcznym newsletterze.
    Oferta serwisu skierowana jest do wszystkich zainteresowanych polskim rynkiem motoryzacyjnym, w szczególności do podmiotów branży motoryzacyjnej, które znajdą tu cenne dane przydatne w rozwoju działalności.

Można sobie pooglądać, jak w tych rankingach stoi SKODA, no i rozkład w województwach.

UWAGA: Nie jestem w żaden sposób powiązany z tym serwisem. Linka umieszczam, ponieważ dane, które się tam znajdują wydają mi się interesujace

Komentarz

• stefcio
      Drive
      • 2010
      • 64

Re: ciekawy serwis - CARMARKET

Zamieszczone przez macluke
      znalazłem w sieci ciekawy serwis - z stroną 'o nas':
      bardzo fajny serwis!
      I kto jest debeściak? :szeroki_usmiech

Komentarz

Pracuję...