Zamieszczone przez sebastian7905
Nowy Ford Mondeo
Zwiń
X
-
To mało słyszałeś ja tam 8 lat spędziłemSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
sebastian7905, Big, mówi o miejscowości Niemce k/Lublina woj Lubelskie. :diabelski_usmiech.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Skoro piszę po niemiecku to chyba oczywiste że chodzi mi o kraj, powinienem był napisać w Niemczech to byście zajarzyli ,ale nic odpuszczam nie będę się kłócił mi chodziło o przysłowieSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanNiezły Aston z tego Forda. Widzę , Ford podąża dobrą drogą, ale jakość będzie typowa dla tej marki
W mojej rodzinie były/są takie auta:
1. Ford Focus I kombi 1.8 tdci 100km - bezawaryjny
2. Ford Focus I kombi 1.8 tdci 100km - czujnik położenia wału ok 150zł - poza tym bezawaryjny
3. Ford Focus I kombi 1.8 tdci 100km - sprzęgło+koło2 mas + turbina - jeździła kobieta z żyłką "sportową"
4. Ford Mondeo Mk2 2.0tdci 115KM - bezawaryjny
6. Ford Mondeo Mk2 2.2 tdci - EGR poza tym bezawaryjny
7. Ford Mondeo Mk3 1.8 tdci 125KM - bezawaryjny
8. Focus II 1.6tdci FL 90KM+chip - póki co do 40tkm bezawaryjny i jeżdzę dalej
9. Focus 1.6tdci kombi - bezawaryjny
10. Ford Transit 2.4tddi - bezawaryjny
Więc nawet patrząc na tą małą próbkę nie można powiedzieć że to są złe auta.Focus II FL 1.6tdci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomasz_WSW mojej rodzinie były/są takie auta:
1. Ford Focus I kombi 1.8 tdci 100km - bezawaryjny
2. Ford Focus I kombi 1.8 tdci 100km - czujnik położenia wału ok 150zł - poza tym bezawaryjny
3. Ford Focus I kombi 1.8 tdci 100km - sprzęgło+koło2 mas + turbina - jeździła kobieta z żyłką "sportową"
4. Ford Mondeo Mk2 2.0tdci 115KM - bezawaryjny
6. Ford Mondeo Mk2 2.2 tdci - EGR poza tym bezawaryjny
7. Ford Mondeo Mk3 1.8 tdci 125KM - bezawaryjny
8. Focus II 1.6tdci FL 90KM+chip - póki co do 40tkm bezawaryjny i jeżdzę dalej
9. Focus 1.6tdci kombi - bezawaryjny
10. Ford Transit 2.4tddi - bezawaryjny
Więc nawet patrząc na tą małą próbkę nie można powiedzieć że to są złe auta.
bardzo fajne zestawienie tylko przebiegi tych aut by sie przydały :wink: a jesli nie wszytskie byly nowe to nie wiemy co poprzedni własciciel robił....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Skodio_bardzo fajne zestawienie tylko przebiegi tych aut by sie przydały :wink: a jesli nie wszytskie byly nowe to nie wiemy co poprzedni własciciel robił....
Bzdurny wątek ,zaczyna się robić coś ala "mój samochód jest najlepszy"
Miałem AUDI ,FORDA, VW mam SKODĘ i dwa TRAFIKI z czego jeden lepszy drugi gorszy i co mam na to powiedzieć jest jak jest zależy jak się trafi .Miałem jeszcze BERLINGO 2.0 HDI silnik OK reszta do dupy ,ale nie mówię żeby nie kupować albo że to gówno bo tak trafiłem ,ludzie wyluzujcie .Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
Komentarz