Kolizja z BOR-em

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Kolizja z BOR-em

Zamieszczone przez rafalus
    Sprawdzalem odlaczajac antene i jest dalej to samo.
    Wlasnie ostatnio sprawdzilem i niestety trzask jest i w 1 i w 2 wymienionym wyzej przez Ciebie przypadku.
    Radio Kenwood DDx 6019. Ze wzmacniacza zasilam wszystko suba i przód.Nawet nie mam kostki w tym radiu ,zeby podlaczyc inaczej bo byla mi zbedna.
    Masz jakis pomysl. No otatecznie jeszcze ten separator moge wywalic z kostki od strony instalacji auta ale chyba on nie ma wplywu masz jakis pomysl?
    Nie wiem jak masz połączoną masę wzmacniacza z akumulatora czy do nadwozia ale na twoim miejscu próbował bym przepiać masę radia do nadwozia jeżeli masz minus wzmacniacza też z nadwozia lub z przewodem masy na wzmacniaczu jeżeli masę wzmacniacza masz z akumulatora (obudowa wzmacniacza w tej drugiej kofiguracji musi byc odizolowana od nadwozia).
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Kolizja z BOR-em

W sobotę w południe pracownicy Biura Ochrony Rządu jadący służbowymi BMW doprowadzili do kolizji na drodze do Olczy.

Z relacji „Gazety Krakowskiej” w wynika, że dwa samochody BOR-u około południa odłączyły się od kolumny jadącej z premierem Jarosławem Kaczyńskim.

Świadkowie widzieli rządowe auta na tzw. kogutach ścigające się na drodze do Olczy. Właśnie w tych okolicach kierowca jednego z rządowych samochodów zajechał drogę volkswagenowi passatowi, który ratował się ucieczką na pobocze, uszkadzając zawieszenie auta. Sprawę bada policja.

To już kolejne w tym roku zderzenie drogowe z udziałem samochodów Biura Ochrony Rządu. Poprzednie miało miejsce w czasie wizyty Ojca Św. Benedykta XVI - przypomina „Gazeta Krakowska”.

Jednak do najpoważniejszego wypadku z udziałem BOR-u doszło wiosną 2004 roku pod Bochnią. W karambolu do którego doszło na skutek brawury kierowców kolumny rządowej rozbitych zostało siedem samochodów, a 10 osób odniosło obrażenia.
    [interia.pl - link] by howard7
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

I kto za to wszystko płaci ? Pan płaci, pani płaci, społeczeństwo płaci.
      Biedny los podatnika.
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...