fajnie to fabka by wyglądała jeżeli weszła by do sprzedaży w 2012, w 2014 może być zbyt konserwatywna, rozpasani koreańczycy zaczynają dyktować nowe trendy stylistyczne :diabelski_usmiech
"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
keraj998, ale przecież stonowany designe to właśnie domena Niemców (lub Niemieckich koncernów). Niech sobie Koreańce robią jeżdżące "statki kosmiczne".
Dobrze by było jeśli tak by wyglądała wersja produkcyjna. Pewnie RS by była bardziej "muskularna". Poprawiłaby nieco wizerunek Fabii, której ostatnia generacja - a konkretnie jej przód wygląda po prostu paskudnie.(moje subiektywne zdanie)
4x4BKF, tu akurat się z Tobą zgodzę choć ost. "lifting" wg mnie troszkę ten przód poprawił :wink:
Jak mnie cieszy, że wreszcie się ktoś ze mną zgadza!
Bo ostatnio uchodzę za forumowego oportunistę, pieniacza, mąciwodę i jak to powiedział Le-Ce "wnuczka babci mądrzyckiej".
Prywatne zdanie o kol. Le-Ce zachowam dla siebie
Na nowe Toledo posypaly sie gromy ze wyglada jak Exeo i wogole Seat to kazdy do siebie podobny, a jesli chodzi o Skode to jakos przelykacie :diabelski_usmiech mimo ze jak stwierdzil Mihau
Zamieszczone przez Mihau
Bo tak będzie linia całej marki wyglądała teraz i już. Jak jest z Audi i VW. Wyszło A4 i nagle wszystko takie same, z VW było to samo.
Zamieszczone przez Mihau
przecież stonowany designe to właśnie domena Niemców (lub Niemieckich koncernów).
i z tym sie zgodze to czasem dziwi mnie na forum jak jedne rzeczy sa ok a drugie juz nie, taka mala dygresja nie zaczynam zadnego OT.
Co do nowej Fabii, mnie sie nie podoba, o ile przod ok to juz tyl tragedia, a zwlaszcza linia ktora wienczy tylne okna i przesadziste lampy jak i zderzak w porownaniu do malej klapy. Mam nadzieje ze dopracuja to, a znajac zycie tak bedzie bo to zbyt wczesne stadium zeby moglo tak wyjsc.
oby tylko superb-a nie spieprz... tak jak tego ostatniego zwłaszcza z tyłu
Nie zastanawialiście się ,czy nie jest to celowe działanie względem innych (konkretnie VW) marek co by skoda za dobrze nie wyglądała ,a VW się dobrze sprzedawał .Myślę że można by zrobić tył a la nowe A4 i już lepiej by wyglądała
sebastian7905, no właśnie pewnie dlatego tak robia...przecież gdyby obecny superb miał tył a'la audi albo coś podobnego do pierwszego superba to by był o wiele atrakcyjniejszym autem ale vw kopie dołki pod skodą bo okazuje sie o wiele lepsza :!:
Komentarz