Bolero robi robote dobra zmiana
Skoda AUTOLAB
Zwiń
X
-
Skoda AUTOLAB
To pierwszy tego typu edukacyjny projekt w Polsce. To także wyjątkowe miejsce oferujące najbardziej zaawansowane technologicznie symulatory, 45 motoryzacyjnych instalacji, 55 motoryzacyjnych eksponatów i 9 samochodów prezentacyjnych. I jeszcze jedno: dobra zabawę dla całej rodziny.
Tak naprawdę celem tego projektu jest poprawa bezpieczeństwa na drogach i zmniejszenie liczby wypadków. Dlatego też odwiedzając centrum bezpieczeństwa ©KODA AUTOLAB każdy może doświadczyć wielu sytuacji drogowych oraz w bezpiecznych warunkach przetestować swoją wiedzę i umiejętności. ©KODA AUTOLAB oferuje na 1000 m2 pięć stref ekspozycyjnych i tematycznych: bezpieczną podróż, technologię, eco, bezpieczeństwo i kino. Pomocą służy także zespół ekspertów, gotowych odpowiedzieć na praktycznie każde pytanie dotyczące bezpiecznego, ekologicznego i ekonomicznego prowadzenia samochodu.
Centrum bezpieczeństwa ©KODA AUTOLAB zlokalizowane zostało w Poznaniu przy ulicy Szwajcarskiej - naprzeciwko M1 i od 1 maja można odwiedzać je codziennie - także w soboty i niedziele. A ponieważ jest to wystawa mobilna, po trzech miesiącach będzie można odwiedzić ją również w Warszawie, a w przyszłym roku w Krakowie oraz w Trójmieście.
©koda jako marka odpowiedzialna społecznie już od lat angażuje się w projekty mające na celu podniesienie bezpieczeństwa drogowego, a mobilne centrum bezpieczeństwa w pełni korzysta z kompetencji zdobywanych przez lata przez Szkołę Auto.
No ciekawe, jak będzie we Wrocku to może się wybiorę...Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
-
-
bylem widzialem - fajny pomysl, 4 albo 5 balonow pod ktorymi sa pokazywane rozne sprawy
najbardziej czlowieka uszczesliwia mozliwosc zasiascia za sterami wypasionej niebieskiej RSki w DSG z lopatkami - nie ma co, zgodnie z zasada zastaw sie a postaw, Skoda zrobila wszystko by przekonac do siebie potencjalnych kupujacych
potem mozna zobaczyc przecieta fabie, jak wyglada poduszka powietrzna no i deser:
- jako tort, jest "proba zderzeniowa" w fotelu z pasami przy predkosci 5km/h i druga "ciut" szybciej - powiem szczerze - robi wrazenie i otwiera czlowiekowi oczy na koniecznosc zapinania pasow i mozliwe skutki pierdolniecia w cokolwiek z predkoscia wieksza niz 50kmh (osobiscie nie bralem nigdy udzialy w kolizji/wypadku z duza predkoscia, i po tym czego tam doswiadczylem wolalbym nie brac...)
- no i jako przyslowiowa "wisienka na torcie" - dachowanie w superbie - coś pięknego
wrazenia bardzo fajne, choc w moim odczuciu bardzo slabo prezentowalo sie stanowisko na ktorym Skoda "chwali" sie nowymi technologiami...
Komentarz
-
-
yogi_at_pozen, A jaka cena za taką przyjemność ?.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
yogi_at_pozen, 15 zł jest do zaakceptowania. Tylko jak będzie w Krakowie to sobie podjadę k.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Byłem dzisiaj i gorąco polecam zwłaszcza dachowanie SII robi wrażenie.
1,2,3.06 było za free z okazji dnia dziecka,ludzi nie było dużo więc w normalne dni też nie powinno być.
Atrakcji dla dużych i małych a obsługa bardzo miła i wszystko tłumaczy.
Dostając bilet mamy na nim kod który podkladamy do wszystkich atrakcji.Później na stronie możemy wszystko zobaczyc rejestrujac się poprzez tenże bilet.Fotki również.
Poznaniacy nie ma na co czekaćZałączone plikiByła O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
Wersja na lato - SUZUKI Intruder
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rXTeż byłem dzisiaj. Symulator dachowania robi niesamowite wrażenie.
Warto było pojechać.
PolecamByła O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
Komentarz
-
-
Była O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
Komentarz
-
-
Śpieszę z informacją, że w Warszawie wystawa jest na parkingu przed M1 w Markach.
Bilet normalny kosztuje 15zł, ulgowy 10zł, dzieci do 3 lat wchodzą za darmo.
Ale: osoba kupująca bilet może wprowadzić osobę towarzyszącą gratis, miło uśmiechając się do obsługi 5-letnie dziecko też wejdzie za darmo co oznacza, że mąż z żoną i dzieckiem 3 i 5 lat wejdzie za 15zł
PS: ja niestety finalnie nie wszedłem, bo moja młodsza córa tuz przed wejściem dostała "rozwolnienia"...
Komentarz
-
-
Byłem widziałem i nawet siem na jazdę próbną zapisałem, oczywista RS-ką.
Dziś zadzwonili i zaproponowali jazdę do Pozensztad lub jazdę innym modelem. Ocipieli :!: , chyba bym na łeb upadł, by tak daleko się szlajać, dla przejażdżki nawet niebieską, bo taki kolor ma wystawiona i w dodatku karawanwagen :diabelski_usmiech
Tak też czekam, aż do wsi dowiozą tą podkutą chabetę, co by świr mógł se poświrować z testerem u boku, może się nie posra. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Ja też byłem, 30zł za bilet rodzinny zostawiłem, ale... Nikt do tej pory nie napisał/powiedział, że z najlepszych atrakcji, czyli symulacji dachowania i zderzenia nie wpuszczają małych dzieci poniżej 40kg/150cm. Trochę głupio mi było, bo do Stolicy mam ok.120km i po drodze tłumaczyłem dzieciom w wieku 4 i 9 lat, jakie fajne rzeczy na nich czekają. No i się nie doczekali... :evil: Dla większych dzieci, młodzieży i dorosłych to duża atrakcja, ale mnie / i nie tylko / pozostał jakiś niedosyt wrażeń. Ogólnie polecam bardzo i wybiorę się jeszcze raz, jak będzie okazja.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz